Artikel, Nieuws

Actuele en volledige klantdata in Salesforce met de nieuwe Company.info App

Publicatie: 26 oktober 2020
Leestijd: 4 minuten

Nieuwe app dankzij succesvolle samenwerking met Appsolutely

Neem platinum Salesforce partner Appsolutely, die heel goed is in het bouwen van Apps voor Salesforce. En Company.info met diepgaande bedrijfsinformatie en alle API’s om deze informatie automatisch in elk systeem te schieten. Samenwerking leidt dan tot de Company.info App voor Salesforce, waarmee je profiteert van volledige en actuele klantgegevens in Salesforce . Vanaf vandaag is deze gecertificeerde app beschikbaar via de Salesforce AppExchange.

Nieuwe App maakt Salesforce waardevol voor sales, marketing en compliance

De Company.info App voor Salesforce verrijkt en actualiseert klantdata automatisch. Incomplete, verouderde of dubbele relatiegegevens behoren tot het verleden. Naast veelvoorkomende taken als het verrijken van adressen en bedrijfsgegevens, schiet deze app ook informatie als BTW-nummers, bedrijfsnieuws, uittreksels, kredietinformatie en informatie over bestuurders in Salesforce. Het is zelfs mogelijk nieuwe leadselecties te maken voor B2B-sales acties. Hierdoor wordt Salesforce een waardevolle bron voor zowel sales, marketing, risk en compliance.

"We zijn enorm trots op de nieuwe Salesforce app. Deze app komt van pas bij elke organisatie die Salesforce gebruikt: van MKB tot grootzakelijk. Doordat de app modulair is opgebouwd, groeit deze mee met de databehoefte binnen de organisatie. Zo betaal je alleen voor data die je echt nodig hebt om succesvol zaken te doen."

Henk-Jaap Sanders
Partner manager Company.info

Eenvoudig te installeren en toepasbaar voor elk bedrijfsproces

Met de release van deze nieuwe app markeren we ook een geslaagde samenwerking met Appsolutely, de betrouwbare partner die de Company.info App voor Salesforce heeft ontwikkeld op basis van de laatste Salesforce-technieken.

Uit eigen ervaring als program architect en evangelist bij Salesforce weet ik dat Salesforce-gebruikers behoefte hebben aan de juiste, gevalideerde klantdata, maar ook aan een grote mate van configureerbaarheid zodat de functionaliteit in praktisch elk bedrijfsproces te gebruiken is. Dat bracht ons op het idee een app te bouwen die tegelijkertijd eenvoudig te installeren is én direct toepasbaar is in de belangrijkste processen van een Salesforce omgeving.”

Jaap Branderhorst
CTO en Managing Director Appsolutely

Synergy Appsolutely en Company.info

Branderhorst: “Na een aarzelende start waarin Company.info en Appsolutely elkaar moesten leren kennen, is een uitstekende relatie ontstaan. Een relatie waarin beide partijen vanuit hun eigen expertise waarde aan elkaar toevoegen en dagelijks zeer nauw samenwerken. Company.info levert data aan haar klanten en kennis over die data aan Appsolutely en Appsolutely levert Salesforce-kennis aan haar klanten en aan Company.info.”

Volgend artikel

Nieuws

Strategische samenwerking Handelsblatt en Company.info

Company.info is een strategische samenwerking gestart met het Duitstalige Handelsblatt. Company.info is daardoor in staat om meer zichtbaarheid te creëren onder zakelijke beslissers in Duitsland, terwijl het Handelsblatt zijn aanbod uitbreidt met B2B-datadiensten.