Nieuws

Lancering SAP-plugin dankzij samenwerking tussen myBrand en Company.info

Leestijd: 3 minuten

myBrand, SAP-dienstverlener en partner van Company.info, heeft een een nieuwe plugin ontwikkeld voor het optimaliseren van bedrijfsinformatie in SAP Sales & Service Cloud. Dankzij de nieuwe plugin is het mogelijk worden gegevens van organisaties automatisch aangevuld met actuele en volledige bedrijfsinformatie. Hierdoor beschik je over een helder en compleet klantbeeld in het SAP CRM-systeem.

"Iedereen herkent zich in de problematiek van het niet kunnen vinden van de juiste adresgegevens of het niet op tijd doorkrijgen van cruciale bedrijfsinformatie, zoals een faillissement. Dit komt op vrijwel dagelijkse basis terug binnen organisaties. Door gebruik te maken van de bron waarin de meest actuele bedrijfsinformatie is vastgelegd, wordt de kans op fouten gereduceerd tot bijna nul. Bovendien creëer je zo eenvoudig nieuwe saleskansen binnen je eigen CRM. We zijn trots dat wij deze nieuwe applicatie voor SAP met Company.info hebben gerealiseerd."

Marcel Antons
Directeur Strategie & Innovatie bij myBrand

Efficiëntieslag in ondersteunende bedrijfsprocessen

Dankzij de koppelingen met Company.info biedt de nieuwe SAP plugin de mogelijkheid om klantgegevens automatisch te verrijken met bedrijfsinformatie, waaronder het juiste adres, het KvK-nummer, de branche en het BTW-nummer. Daarnaast is diepgaande informatie toegankelijk via de deeplink naar Company.info Online.

Ralph Smeets, Strategie en Innovatie Consultant bij myBrand: “Naast de tijdbesparing bij het aanmaken en actualiseren van klantgegevens, geeft de nieuwe applicatie voor SAP inzicht in faillissementen en surseances bij klanten, partners en prospects. Dubbele klantgegevens behoren bovendien tot het verleden, door de ingebouwde duplicatencheck. De accurate en actuele bedrijfsinformatie in SAP maakt het voor organisaties mogelijk efficiënter te opereren bij vele processen binnen de logistiek, marketing en financiën.”

Actief binnen één klik op de knop

De app wordt op 6 oktober gelanceerd voor C/4HANA. In de tweede helft van 2020 volgt de koppeling met S/4HANA Cloud en S/4HANA on premise. De app is eenvoudig in gebruik te nemen. Organisaties met een Company.info abonnement kunnen de applicatie eenvoudig activeren in het CRM-systeem.

 

Over myBrand

myBrand, onderdeel van Conclusion, biedt SAP-diensten aan op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie. Het bedrijf bestaat 15 jaar en heeft vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Maarssen. Er werken meer dan 350 mensen. Meer informatie is te vinden op www.mybrand.nl.

 

SAP plugin

Meer weten over de nieuwe SAP plugin? Ga naar de SAP plugin pagina en vraag een proef aan.

Volgend artikel

Nieuws

Actuele en volledige klantdata in Salesforce met de nieuwe Company.info App

Vanaf vandaag is de gecertificeerde Company.info App voor Salesforce beschikbaar. Lees alles over deze nieuwe App en de samenwerking met Appsolutely.