Artikel

Company.info: dé zoekmachine voor zakelijk Nederland

Leestijd: 3 minuten

Company.info, de naam zegt het al, geeft complete, betrouwbare en actuele informatie, zakelijk nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en hun bestuurders. Wij brengen juiste bedrijfsgegevens samen, structureren ze en maken ze toegankelijk. Achter een inlog, via een API, als een los databestand én nu ook op het publieke internet met beknopte, gratis bedrijfsprofielen.

“Meer dan 2,8 miljoen bedrijfsprofielen online beschikbaar”

Beter geïnformeerde professionals doen beter zaken

Het is onze ambitie om zakelijke professionals proactief en tijdig te informeren over zakelijke kansen en bedrijfsrisico’s. Wij willen zakelijk Nederland vertrouwen, zekerheid en een fundament geven om succesvol zaken te doen. Het online beschikbaar stellen van beknopte, gratis bedrijfsinformatie past daarbij. Nu kan elke professional snel elk bedrijf in Nederland vinden.

Voor Risk & Compliance professionals

Of het nu gaat om het indekken van bedrijfsrisico’s, om klantacceptatie en -monitoring, om integriteitsonderzoeken of om het naleven van wettelijke verplichtingen, Risk & Compliance professionals gebruiken bedrijfsinformatie iedere dag. Met de beknopte bedrijfsprofielen van Company.info krijgt een gebruiker bijvoorbeeld inzicht in de moederorganisatie en 1e bestuurder.

Voor Sales & Marketing professionals

Van leads vinden, markten in kaart brengen, het verrijken en up-to-date houden van klantgegevens tot klantgesprekken perfect voorbereiden en het netwerk ontwikkelen, bedrijfsinformatie zet Sales & Marketing professionals op voorsprong. In de publieke versie van Company.info kan een gebruiker bijvoorbeeld bedrijven selecteren op aantal medewerkers en ziet een gebruiker direct wat er speelt door het laatste zakelijke nieuws.

Bedrijfsinformatie gratis online toegankelijk, met oog voor AVG

Het publiekelijk beschikbaar stellen van beknopte bedrijfsprofielen past binnen ons doel en het doel van de databron: de rechtszekerheid en transparantie in het handelsverkeer bevorderen en waarborgen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met persoonsgegevens van betrokken zakelijke professionals. We hebben diverse privacy by design maatregelen genomen om betrokkenen extra te beschermen. Zo worden telefoonnummers van eenmanszaken niet getoond en is niet de hele voornaam, maar alleen de 1e letter van een bestuurder inzichtelijk. Tot slot hebben betrokkenen altijd de mogelijkheid om hun gegevens bij ons of de bron in te zien, te laten rectificeren als ze onjuist zijn en om bezwaar te maken tegen de verwerking. Meer over privacy.

Volgend artikel

Artikel

Company.info feliciteert onze topvrouw Eugenie van Wiechen

Algemeen directeur van de FD Mediagroep Eugenie van Wiechen is donderdagavond in Amsterdam uitgeroepen tot Topvrouw van 2018. Van Wiechen is sinds 2014 algemeen directeur van de FD Mediagroep, waaronder onder meer Het Financieele Dagblad en Company.info vallen. ‘Ik geloof heel erg in gelijkheid en een cultuur creëren waarin iedereen durft te zeggen wat hij of zij […]