Adressen valideren en verrijken

Adressen van klanten en zakenrelaties worden vaak ingevuld in online formulieren op webshops en websites, en in systemen zoals CRM en ERP software. Wilt u dat de invoer van adressen snel en eenvoudig verloopt? In Nederland of waar ook ter wereld? Wilt u zeker zijn dat de adresgegevens van al uw relaties correct en volledig zijn? Company.info Webservices maakt dit allemaal mogelijk.

Vergemakkelijk de invoer van adressen

Als u een integratie heeft met één van onze adres webservices, is het niet nodig om een adres volledig in te vullen in een online formulier. Het invoeren van postcode en huisnummer volstaat om een adres automatisch aan te vullen met straat en plaats. Voor adressen in andere landen dan Nederland wordt de invoer van een adres gecontroleerd en aangepast waar nodig. Is een straat of plaats verkeerd geschreven? De directe koppeling met Company.info Webservices corrigeert de invoer direct, zodat u verzekerd bent van juiste gegevens in uw systeem.

Adressenbestand

Uitgebreide mogelijkheden adresgegevens

Company.info Webservices biedt een breed pakket om toepassingen rondom het adres te automatiseren:

 

 • Nederlandse adrescheck
  Met de adrescheck hoeft u uitsluitend postcode en huisnummer in te vullen om een adres automatisch aan te vullen met straat en plaats. Heeft u van uw klanten alleen een postbus en geen bezoekadres? Onze koppeling maakt het mogelijk om op basis van een postbusadres het vestigingsadres toe te voegen aan uw software.

 

 • Internationale adrescheck
  Doet u zaken met klanten buiten Nederland? Voor meer dan 200 landen is het mogelijk de invoer van adressen te controleren en normaliseren. Bestaat het ingevoerde adres? Zijn adreselementen goed ingevuld? Onze koppeling zorgt dat u verzekerd bent van een juiste invoer. Fouten worden gecorrigeerd waar nodig.

 

 • Reisafstanden
  Wilt u reisafstanden in uw systeem automatisch bepalen? Met de reisafstanden diensten zijn HR-afdelingen in staat de afhandeling van reiskostendeclaraties te automatiseren. En taxibedrijven en transportbedrijven kunnen vanuit hun systemen de beste routes bepalen en doorberekenen aan de klant.

 

 • Geocoding
  Elk punt op de wereld heeft een eigen coördinaat. Binnen Nederland kennen we de XY coördinaten en wereldwijd zijn dit de Lat Long coördinaten. Met Company.info Webservices is van elke locatie het gewenste coördinaat en adres automatisch toe te voegen aan uw software.

 

Bekijk alle technische details van de adres webservices

In de check-out van de internationale webshops maken we gebruik van de internationale adrescheck van Company.info Webservices. Een pakket dat bijvoorbeeld in Frankrijk bounced is lang onderweg en levert veel logistieke problemen op. Door met de juiste data te werken reduceren we de kans op verkeerde levering en besparen we veel tijd en kosten.

Twan Rutten
FonQ

Laat onze adresdiensten voor u werken

 • Adressen invoeren en aanpassen kost minder tijd
 • Versnel de bestelprocedure van uw webwinkel
 • Verbeter de functionaliteit en kwaliteit van CRM, HRM en ERP systemen
 • Adreselementen zijn altijd in de officiële schrijfwijze van het betreffende land
 • Kant-en-klare plugins voor veel systemen zoals Salesforce, Microsoft Dynamics CRM en Exact

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten: