Plugins

Company.info Webservices levert in samenwerking met haar partners een breed aanbod met gratis plugins. Voor een groot aantal oplossingen zoals Salesforce.com, Exact Synergy, Microsoft Dynamics CRM en Sugar CRM, zijn kant- en klare oplossingen beschikbaar om de datakwaliteit in deze pakketten eenvoudig te verbeteren.

Salesforce

Salesforce

Verbeter de kwaliteit van uw relatiegegevens moeiteloos en profiteer van correcte adressen en bedrijfsgegevens wereldwijd.

Microsoft Dynamics CRM

Breed aanbod van plugins om de kwaliteit van relatiegegevens in Microsoft Dynamics CRM op topniveau te brengen én te houden.

Exact Synergy

Eén plugin voor juiste adres- en bedrijfsgegevens, B2B-leads, updates en deeplink Company.info.

Sugar CRM

Verzekerd van complete en correcte bedrijfsgegevens in Sugar CRM.

Mendix

Implementeer de diensten van Company.info Webservices nog sneller en makkelijker in je Mendix applicatie.

NEXTassyst / NEXTmatters

Slimme software waarmee u het dagelijks werk binnen het notariaat en de advocatuur optimaliseert.

ContactManager

Met ContactManager voor de juridische praktijk zijn bedrijfsdata en Kadasterinfo eenvoudig toegankelijk in uw documenten en CRM.

Afas

Door de koppeling van Company.info aan AFAS CRM werkt u altijd met juiste klantdata. U profiteert van betrouwbare klantinzichten en vindt look-a-like prospects op basis van uw beste klantprofielen.

Archie

Archie

Ondersteun uw sales proces met Archie CRM. Vind relevante prospects, vergroot klantinzicht en zorg voor een foutloze invoer van klantdata. Richt u op de juiste relaties, met een up-to-date CRM-bestand.

PerfectView

Met de koppeling van Company.info Online schakelt u direct vanuit PerfectView CRM naar het uitgebreide bedrijfsprofiel van uw relatie.

Tendenz - partner Company.info

Act!

Eén plugin voor blijvend actuele en juiste adres- en bedrijfsgegevens in Act! Met deeplink naar Company.info voor diepgaand inzicht.

FleetMaster

Verzekerd van complete en correcte bedrijfsgegevens in Fleetmaster.

Grub

Dé compliance app voor accounts waarbij de compliance tools van ComplianceWise worden gecombineerd met de slimme data van Company.info.

SAP

Ondersteun uw sales proces met SAP CRM. Vind relevante prospects, vergroot klantinzicht en zorg voor een foutloze invoer van klantdata. Richt u op de juiste relaties, met een up-to-date CRM-bestand.

RADAR

De softwareoplossingen van RADAR en de geïntegreerde data van Company.info bieden u 360° klantinzicht.

AllSolutions

Verzekerd van actuele en juiste bedrijfsgegevens in AllSolutions Software.