Marketing, Webinar

Meld je aan voor het webinar ‘Bepaal, vind én bereik jouw B2B marktpotentieel’ op 17 mei

Publicatie: 11 maart 2022
Leestijd: 2 minuten

Webinar dinsdag 17 mei.

Wil jij een diepgaand inzicht in het profiel van jouw ideale B2B-doelgroep? Of wil je weten waar je jouw doelgroep vindt en hoe je deze het beste kunt benaderen? Meld je dan aan voor het webinar ‘Bepaal, vind én bereik jouw B2B marktpotentieel’. Tijdens dit webinar laten we je op een interactieve manier zien hoe je met behulp van slimme data jouw ideale doelgroep bepaalt en bereikt.

Programma

  • Krijg concrete handvatten om jouw marktpotentieel inzichtelijk te maken.

  • Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe we ideale doelgroepen voor (online) campagnes selecteren.

  • Kom erachter of je de juiste doelgroep ook echt bereikt met je marketing- en salesacties.

Datum: Dinsdag 17 mei 2022
Tijd: 10:00 uur – 11:00 uur

Sprekers:

Bas Kroon is Marketing Intelligence Consultant bij Company.info. Hij is gespecialiseerd in het vertalen van data naar (voorspellende) klantinzichten, om dit vervolgens om te zetten naar marketingacties. Bas begeleidt organisaties bij de implementatie van marketing intelligence tools, het optimaliseren van datakwaliteit oplossingen en het verbeteren van leadmanagement.

Gerrit Post is Sr. Marketing Consultant bij Company.info. Hij is specialist op het gebied van datagedreven marketing in het B2B domein. Vanuit zijn expertise adviseert en ondersteunt hij organisaties bij het vertalen van big data inzichten naar propositievorming, acquisitie-, klantontwikkeling- en behoudsstrategieën via online en offline kanalen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor propositieontwikkeling bij Company.info.

Aanmelden

Volgend artikel

Nieuws

Verbeter je datakwaliteit met ons vernieuwde matchingsalgoritme

Bij Company.info werken we continu aan het vernieuwen en optimaliseren van onze data en tools. Zo hebben we ons matchingsalgoritme de afgelopen periode verbeterd waardoor we meer (onvolledige) data van onze klanten kunnen matchen met de Company.info bedrijven database.