Waardebepaling object.

Wil je een taxatierapport automatisch opstellen of de herwaardering van een woning automatiseren? De waarde van vastgoed direct toevoegen in een taxatierapport? Of de gegevens van een woning verrijken met NBWO-data in een dossier? De API’s van Company.info maken dit allemaal snel en eenvoudig mogelijk.

De API’s van Company.info

  • Snel, objectief, makkelijk en transparant

  • Vergemakkelijkt het taxatieproces

  • Kostenbesparend en zonder verplichtingen

  • Ondersteuning van fysieke taxaties

  • Mogelijkheid hele vastgoedportefeuille in bulk waarderen

Met één klik de woningwaarde

Een taxatierapport, een complete herwaardering van je hypotheekportefeuille of meer kwaliteitscontrole en risicobeheersing op de woningwaardes binnen je portfolio; Company.info maakt de benodigde informatie van het Nederlands Bureau Waardebepaling Onroerende zaken (NBWO) direct en online beschikbaar in de software waarin je deze informatie nodig hebt.

Stel snel en makkelijk vastgoeddocumenten op

Het opstellen van al je vastgoeddocumenten verloopt met Company.info snel en eenvoudig. De objectieve, efficiënte en effectieve modelmatige waarderingen van onroerende zaken voor verschillende marktgebieden zijn direct beschikbaar voor gebruik.

Robért Molenaar

Witlox Van den Boomen

“Betrouwbare databronnen zijn hét startpunt voor efficiënte digitale werkprocessen en kwaliteit.”

Alle vastgoeddata in je systeem

Met Company.info weet je in één klik alles over een adres: gebruiksdoelen, energielabels, gevestigde ondernemingen en meer. Met de vastgoed API’s krijg je niet alleen de waardebepaling van een object direct in je systeem. Het is ook mogelijk de kadastrale kaart, het eigendomsbewijs, het hypothecair bericht en het koopsommenoverzicht toe te voegen aan je systeem.

Bekijk alle technische details van de vastgoed API

Afbeelding

Voor wie?

Company.info helpt tijd én kosten te besparen met het taxeren van vastgoed dankzij kwalitatieve waardebepalingen van het NBWO. Importeer geheel of gedeeltelijk de waarde van het vastgoed in de gewenste akten, bestanden en software. Dit is vooral interessant voor:

  • Taxateurs

  • Notarissen

  • Makelaars

Aan de slag met onze vastgoed API's?

Vraag een gratis proefabonnement aan om onze vastgoed API's direct te testen in je software.

Probeer gratis