Datadriven vastgoedbeheer.

Met één klik inzicht in alle objecten

Wil je de vastgoedeigendommen van organisaties achterhalen? Moeiteloos inzicht krijgen in de koopsom, de eigenaren en de afmetingen van woningen of bedrijfspanden op een adres? Met Company.info weet je in één klik alles over een adres: hypothecaire aktes, energielabels, gevestigde ondernemingen en meer. Dankzij onze uitgebreide, actuele vastgoedinformatie wordt datadriven vastgoedbeheer voor iedereen mogelijk.

Inzicht in alle vastgoedobjecten van Nederland

  • Achterhaal alle vastgoedeigendommen.

  • Beschik over toegang tot objectlijsten van een bedrijf of adres.

  • Verkrijg inzicht in objectlijsten van een bedrijf of adres.

Check welke bedrijven zijn gevestigd op een adres en roep gewenste vastgoedinformatie direct op. Denk aan de Kadastrale kaart, het eigendomsbewijs, het hypothecair bericht, het koopsommenoverzicht en de waardebepaling van een object.

Vind snel de juiste huurder of koper voor je bedrijfspand

Wil jij weten welk bedrijf – of meerdere bedrijven – staat ingeschreven op een bepaald adres? En sinds wanneer het bedrijf daar staat ingeschreven? Inzicht in informatie over de afloop van huurcontracten? Bedrijven spotten die door een fusie of overname uit hun jasje groeien? Met de vastgoedinformatie van Company.info achterhaal je gemakkelijk welke bedrijven op zoek zijn naar een nieuw bedrijfspand.

Filter op vastgoedobjecten met uitgebreide zoekcriteria

Ben je op zoek naar nieuwe verkoopkansen? Wil je jouw marktaandeel vergroten? Vind vastgoedobjecten of bedrijven op basis van filtercriteria als het energielabel, het bouwjaar, de perceeloppervlakte, de werkzame personen op een locatie en het gebruiksdoel.

Probeer de vastgoedmodule gratis.

Vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.