Datadriven vastgoedbeheer.

Met één klik inzicht in alle objecten

Wil je de vastgoedeigendommen van organisaties achterhalen? Moeiteloos inzicht krijgen in de koopsom, de eigenaren en de afmetingen van woningen of bedrijfspanden op een adres? Met Company.info weet je in één klik alles over een adres: hypothecaire aktes, energielabels, gevestigde ondernemingen en meer. Dankzij onze uitgebreide, actuele vastgoedinformatie wordt datadriven vastgoedbeheer voor iedereen mogelijk.

Inzicht in alle vastgoedobjecten van Nederland

 • Achterhaal alle vastgoedeigendommen.

 • Beschik over toegang tot objectlijsten van een bedrijf of adres.

 • Verkrijg inzicht in objectlijsten van een bedrijf of adres.

Check welke bedrijven zijn gevestigd op een adres en roep gewenste vastgoedinformatie direct op. Denk aan de Kadastrale kaart, het eigendomsbewijs, het hypothecair bericht, het koopsommenoverzicht en de waardebepaling van een object.

Vind snel de juiste huurder of koper voor je bedrijfspand

Wil jij weten welk bedrijf – of meerdere bedrijven – staat ingeschreven op een bepaald adres? En sinds wanneer het bedrijf daar staat ingeschreven? Inzicht in informatie over de afloop van huurcontracten? Bedrijven spotten die door een fusie of overname uit hun jasje groeien? Met de vastgoedinformatie van Company.info achterhaal je gemakkelijk welke bedrijven op zoek zijn naar een nieuw bedrijfspand.

Filter op vastgoedobjecten met uitgebreide zoekcriteria

Ben je op zoek naar nieuwe verkoopkansen? Wil je jouw marktaandeel vergroten? Vind vastgoedobjecten of bedrijven op basis van filtercriteria als het energielabel, het bouwjaar, de perceeloppervlakte, de werkzame personen op een locatie en het gebruiksdoel.

7 dagen gratis toegang tot alle vastgoedinformatie.

Met Company.info krijg je toegang tot alle vastgoeddata die voor jou relevant is. Krijg met één klik inzicht krijgt in alle vastgoedobjecten.

 • Kadastrale kaart
  Krijg direct inzicht in perceelnummers, kadastrale aanduidingen en een overzicht van onroerend goed in je eigen bestanden, akten of software.
 • Eigendomsbewijs
  Voeg vastgoedinformatie over de rechten, belemmeringen, beperkingen, oppervlakte en in de meeste gevallen ook de koopsom toe aan je applicatie.
 • Hypothecair bericht
  Krijg inzicht in de rechten en vorderingen die op een perceel rusten.
 • Koopsommenoverzicht
  Laat data voor je werken. Voeg de verkoopprijzen van verkochte woningen in de buurt toe aan je contracten, akten en dossiers.
 • Waardebepaling object
  Bespaar tijd door de waarde van een object of de NBWO-data via de API’s van Company.info direct in je rapport of systeem te integreren.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.