Vastgoedinformatie.

Met één klik inzicht in alle vastgoedobjecten

7 dagen gratis toegang tot alle vastgoedinformatie.

Met Company.info krijg je toegang tot alle vastgoeddata die voor jou relevant is. Krijg met één klik inzicht krijgt in alle vastgoedobjecten.

 • Kadastrale kaart
  Krijg direct inzicht in perceelnummers, kadastrale aanduidingen en een overzicht van onroerend goed in je eigen bestanden, akten of software.
 • Eigendomsbewijs
  Voeg vastgoedinformatie over de rechten, belemmeringen, beperkingen, oppervlakte en in de meeste gevallen ook de koopsom toe aan je applicatie.
 • Hypothecair bericht
  Krijg inzicht in de rechten en vorderingen die op een perceel rusten.
 • Koopsommenoverzicht
  Laat data voor je werken. Voeg de verkoopprijzen van verkochte woningen in de buurt toe aan je contracten, akten en dossiers.
 • Waardebepaling object
  Bespaar tijd door de waarde van een object of de NBWO-data via de API’s van Company.info direct in je rapport of systeem te integreren.

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Marco van Dorssen

Sales Director.

Data is key; het vertelt ons hoe we kunnen optimaliseren. Op basis van bedrijfsinformatie maken we weloverwogen beslissingen en doen we succesvol zaken. Ook blijft het belangrijk om individuele bedrijven hun verhaal te laten doen.