Artikel

Top 10 Miljonairs in Business (DGA’s)

Leestijd: 1 minuut

Veel private banks in Nederland richten zich meer en meer op vermogende ondernemers en zetten daarvoor speciale DGA-desks op die zich voornamelijk richten op het identificeren van de directeur-grootaandeelhouder (DGA). Wanneer je eigenaar bent van een bedrijf met meer dan 10 miljoen netto winst, behoor jij zeker tot de doelgroep.

DGA’s in kaart door Company.info

Company.info beschikt over alle informatie om snel en gemakkelijk de DGA van een organisatie te identificeren. Het is voor de gebruiker niet alleen gemakkelijk om de DGA te identificeren, ook het netwerk en nevenfuncties worden overzichtelijk in kaart gebracht.

Top 10 Miljonairs in Business uit Company.info

De top 10 enig aandeelhouders in januari 2015: Allard Jakobs, Nico Vriesekoop, Kees Vierhouten, Teunis Dekker, Patrick Janssens, Harry Laeven, Gerrit van Leeuwen, Franz Bontrup, Frans van Haren, Jacob de Heus en Peter Goedvolk.

Volgend artikel

Artikel

Ruim 500 miljoen data requests bij G-Star Raw

Bij een feestje hoort taart! Zo brachten we een bezoek aan Mark Vliegenthart van G-Star Raw. Het was deze klant waar we voor de 500 miljoenste keer een datavalidatie voor verzorgden. Tijd voor taart! G-Star Raw maakt al lange tijd gebruik van de internationale adrescheck in haar webshop. De webshop van G-Star Raw is uitgerold voor […]