Artikel, Klantverhaal

SalesManager Software geoptimaliseerd met bedrijfscheck van Company.info

Leestijd: 3 minuten

SalesManager Software heeft haar product portfolio uitgebreid met de bedrijfscheck van Company.info. Met deze nieuwe toepassing kunnen organisaties realtime hun klantenbestand verrijken met relevante bedrijfsinformatie uit het Handelsregister.

Eenvoudig bedrijven vinden.

De bedrijfscheck van Company.info zorgt ervoor dat werken met SalesManager Software makkelijker en sneller verloopt. Een beperkte invoer (bedrijfsnaam of postcode en huisnummer) volstaat om alle gewenste bedrijfsinformatie toe te voegen aan het betreffende account in SalesManager. Het is tevens mogelijk om selecties van bedrijven te importeren op basis van zelf ingegeven criteria, zoals bijvoorbeeld type branches, postcode reeksen of groepen relaties zoals starters. Tot slot zorgt de update service bij de bedrijfscheck ervoor dat de verrijkte bedrijfsgegevens actueel blijven. Mutaties in het Handelsregister worden automatisch aangepast in SalesManager.

Geen incomplete gegevens meer

“Een veelgehoorde klacht is dat gegevens in CRM Software vaak incompleet en verouderd zijn. De toevoeging van onze bedrijfscheck in SalesManager maakt hier een einde aan en zal het dagelijks werk voor gebruikers vele malen makkelijker en sneller maken, terwijl men verzekerd is van correcte en actuele gegevens,” aldus Timo Bunt van Company.info.

“Wij zijn ervan overtuigd dat deze toepassing organisaties toestaat om op een eenvoudige en kosteneffectieve wijze klantenbestanden uit te breiden en up-to-date te houden. Nieuwe kansen kunnen aangeboord worden door leads in SalesManager te genereren,” aldus Noel Digan, CEO SalesManager Software

Over Company.info

Company.info is marktleider op het gebied van online verrijking en validatie van data. Met de diensten die zij aanbiedt, wordt informatie in o.a. ERP, CRM, webshop en/of website online getoetst en verbeterd door controle met officiële databases. Zo kan informatie over bijvoorbeeld adressen, bedrijven, voertuigen, vastgoed, geografische coördinaten en kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven direct worden aangepast.

Over SalesManager

SalesManager Software is al jaren een begrip in CRM, ERP, Service en Project Management. 600 klanten en meer dan 30.000 gebruikers in verschillende sectoren, gebruiken dagelijks SalesManager om beter grip op hun bedrijfsvoering te krijgen. SalesManager kan ook met verschillende financiële software applicaties geïntegreerd worden.

Voor meer informatie: www.salesmanager.nl

Ook met Company.info aan de slag?

Features zijn online via de portal voor je beschikbaar, als direct integreerbare data via API’s of als Data on Demand. Sluit nu een abonnement af of probeer Company.info één week gratis uit.

Probeer Company.info gratis.

7 dagen toegang. Geen betaalgegevens nodig. Stopt automatisch. Start direct.

Volgend artikel

Artikel, Klantverhaal

FD Mediagroep neemt Company.info over

Company.info en FD Mediagroep intensiveren de bestaande samenwerking. Hiertoe neemt FD Mediagroep Company.info over. Door deze samenwerking kan Company.info nog beter inspelen op jouw behoefte. De FD Mediagroep is een multimediale onderneming waar onder andere Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Fondsnieuws en RedactiePartners onderdeel van zijn. Weten met wie je zaken doet “Wij werkten de […]