Data toevoegen aan systemen.

Het beschikken over relevante informatie op het gewenste moment vormt tegenwoordig de basis van succes. Company.info helpt je daarbij. Vanuit betrouwbare bronnen verzamelen en organiseren we relevante en actuele informatie, nieuws en inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Deze maken we beschikbaar zoals jij wenst: online, als losse datalevering en ook direct in je CRM, ERP of elk ander systeem.

Waarom bedrijfsgegevens via de API’s van Company.info aan je systeem toevoegen?

  • Automatiseer, bespaar tijd en profiteer van snelle, foutloze invoer van bedrijfsdata;

  • Werk nooit meer met verouderde, onvolledige of dubbele klantgegevens;

  • Genereer snel kwalitatief hoogwaardige leads; en

  • Beschik over kant-en-klare plugins voor veel applicaties zoals Salesforce.com, Microsoft Dynamics CRM en Exact.

Voeg eenvoudig en foutloos data toe aan je systeem

Vanaf nu heb je voldoende aan een adres, bedrijfsnaam of KvK-nummer om nieuwe zakenrelaties met één klik toe te voegen aan je CRM, ERP of elk ander systeem én actueel te houden. De slimme API’s van Company.info zorgen ervoor dat de gegevens van je klanten en prospects automatisch aangevuld worden met specifieke bedrijfsgegevens die jij wenst. Zo werk je altijd met juiste data en voorkom je verouderde, onvolledige of dubbele klantgegevens.

Vind nieuwe leads en voeg deze met één klik toe aan je systeem

Het bedrijfsleven staat nooit stil. Jij ook niet, toch? Door automatische updates van bedrijfsgegevens in je CRM heb je altijd een actueel klantbeeld en een realtime inzicht in de bedrijfskenmerken van je beste relaties. Op basis van deze kenmerken kun je met Company.info jouw leadgeneratie vereenvoudigen. Vind direct in je CRM look-a-likes van jouw beste klanten en voeg deze automatisch toe aan je CRM. Zo vind je eenvoudig relevante leads en bespaar je ook nog eens flink veel tijd.

Robért Molenaar

Witlox Van den Boomen

“Betrouwbare databronnen zijn hét startpunt voor efficiënte digitale werkprocessen en kwaliteit.”

 

API’s om slimmer en sneller te werken met je CRM, ERP of ander systeem

Bedrijfsgegevens toevoegen
Voeg bedrijfsgegevens over jouw klanten foutloos en snel toe aan je klantsysteem. Een gedeeltelijke bedrijfsnaam, het KvK-nummer of een postadres is voldoende om alle relevante bedrijfsgegevens op te halen en toe te voegen aan de gewenste applicatie. Denk aan bedrijfsinformatie zoals bestuurders, omzet, sector en/of kredietwaardigheid.

Bedrijfsgegevens updaten
Is je systeem volledig up-to-date? Bij bedrijven verandert er nogal eens wat. Verhuizingen, groei in het aantal personeelsleden, faillissementen of misschien een wijzigingen van de SBI-code. Met de API’s van Company.info zorg je dat deze wijzigingen automatisch worden doorgevoerd in je klantsysteem.

Bekijk alle technische details van de bedrijfsgegevens API’s.

Voor wie?

Het beschikken over de juiste klantgegevens in systemen is belangrijk voor elke zakelijke professional. Of je nu administratieve taken uitvoert, een financiële professional bent of een salesmanager die verantwoordelijk is voor new business.

Data in jouw systemen.

Wil je meer weten over het toevoegen van data aan jouw systeem? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.