Partnerprogramma van Company.info.

Wil je meer business bij klanten genereren? Klanten nog beter van dienst zijn door ze van uitgebreide relevante bedrijfsinformatie te voorzien? Als partner van Company.info verbeter je de kwaliteit van de bedrijfsinformatie en het gebruiksgemak in je softwareproduct. Jouw klanten profiteren daardoor van actuele data direct in hun eigen systeem.

Als partner van Company.info

  • Verhoog je het gebruiksgemak en de datakwaliteit in jouw software

  • Heb je een extra verdienmodel in de dienstverlening aan klanten

  • Lever je betrouwbare data aan klanten; online, geïntegreerd of als losse datalevering

Partner worden?

Als partner bij Company.info kun je kiezen uit 2 vormen:

  • Als Referral partner adviseer je klanten over de diensten van Company.info. Dit kan gaan over de API’s, het online portal, de losse dataleveringen, of een combinatie daarvan. Wij ondersteunen je in het salesproces met de benodigde informatie en documentatie. De klant sluit uiteindelijk een contract af bij Company.info tegen de standaardtarieven en daarvoor ontvang je commissie.

  • Als Reseller partner adviseer en realiseer je de integratie, het beheer en het onderhoud van de datakoppelingen met de API’s van Company.info. Zelf koop je een centraal tegoed in, dat je verdeelt onder jouw klanten tegen tarieven die jij zelf bepaalt. Met de gratis user interface beheer je gemakkelijk en snel alle accounts en krijg je nauwkeurig inzicht in het verbruik.

Producten

De bedrijfsinformatie van Company.info is op drie manieren beschikbaar:

  • Via het online portal: toegang tot diepgaande bedrijfsinformatie vanuit elk systeem

  • API’s: gewenste bedrijfsinformatie direct in je CRM, ERP of ander systeem

  • Losse dataleveringen: losse databestanden voor bijvoorbeeld dataschoning en -verrijking

Ook partner worden?

Heeft je klant behoefte aan betrouwbare, volledige en actuele bedrijfsinformatie in de systemen die jij implementeert? Een schone database? Een link naar het online portal van Company.info voor diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste zakelijke nieuws? Dat kan!

Aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en een consultant neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.

Richard Krom

directeur ACI

Als partner van Microsoft Dynamcis én Company.info zijn wij trots op de plugin die wij speciaal voor Microsoft Dynamics CRM hebben ontwikkeld. Onze oplossing verhoogt het gebruiksgemak in Microsoft Dynamics CRM aanzienlijk. En daarmee ligt de weg vrij om nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen.