Marketing, Webinar

Meld je aan voor het webinar ‘Vind en bereik jouw B2B marktpotentieel’ op 9 september

Leestijd: 2 minuten

Webinar donderdag 9 september.

Ben jij op zoek naar kansrijke B2B-doelgroepen om je doelstellingen van 2021 te realiseren? Wil weten hoe je jouw doelgroep het beste kunt benaderen? Of heb je relevante inzichten nodig voor je marketing- of salesplanning van 2022? Meld je dan aan voor het webinar ‘Vind en bereik jouw B2B marktpotentieel’. Tijdens dit webinar laten we je op een interactieve manier zien hoe je met behulp van slimme data jouw ideale doelgroep bepaalt en bereikt.

Programma

  • Ontvang concrete handvatten om jouw marktpotentieel inzichtelijk te maken.

  • Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe we ideale doelgroepen voor (online) campagnes selecteren.

  • Kom erachter hoe je, rekening houdend met de nieuwe telecommunicatiewet en de geldende privacy wetgeving, je doelgroep bereikt.

Datum: Donderdag 9 september 2021
Tijd: 10:00 uur – 11:00 uur

Sprekers:

Bas Kroon is Marketing Intelligence Consultant bij Company.info. Hij is gespecialiseerd in het vertalen van data naar (voorspellende) klantinzichten, om dit vervolgens om te zetten naar marketingacties. Bas begeleidt organisaties bij de implementatie van marketing intelligence tools, het optimaliseren van datakwaliteit oplossingen en het verbeteren van leadmanagement.

Olaf van de Heijde is Consultant Database Marketing bij Company.info. Hij is gespecialiseerd in het werken met de marktanalysetool Marktview. Vanuit deze expertise adviseert en ondersteunt hij organisaties bij het vertalen van big data inzichten naar acquisitie-, klantontwikkeling en behoudsstrategieën.

Aanmelden

Volgend artikel

Klantverhaal, Marketing, Sales

Hoe data het succes van marketing en sales verhogen

Met een volledig beeld van je klanten en prospects leid je je marketing- en salesprocessen in goede banen. Daar is Veenman het over eens. Marketing selecteert kansrijke doelgroepen en brengt het marktpotentieel in kaart. Sales bepaalt hierdoor beter waar verkoopkansen liggen. Hans Benard, Databasemanager bij Veenman, vertelt over de samenwerking met Company.info.