Koopsommenoverzicht.

Heb je regelmatig koopsommenoverzichten nodig? Met Company.info beschik je direct over alle verkoopprijzen in de buurt van een bepaalde woning op de manier die jij wenst: online of automatisch in je dossier of akte.

Met één klik een volledig koopsommenoverzicht

Het koopsommenoverzicht geeft een overzicht van recente en historische verkoopprijzen van verkochte woningen in de buurt van een bepaalde woning. Deze informatie komt vaak van pas bij o.a. taxateurs en makelaars om in één oogopslag inzicht te krijgen in de woninginflatie en de verkoopprijzen van huizen binnen een postcode

Maak ook gebruik van het koopsommenoverzicht van Company.info, en ontdek de voordelen van de eenvoudige toegang tot deze kadasterinformatie:

 • Koopsommen direct online of realtime in je systeem.

 • Inzicht in alle transacties in een postcodegebied.

 • Terugblik over laatste vijf jaar.

 • Koopsom, transactiedatum, adres, oppervlakte, type vastgoed en indicatie andere verkopen bij de transactie.

Bas Zwaveling.

Lint Notarissen

“Met een foutmarge van 0% op data zijn we 100% betrouwbaar.”

Koopsommenoverzicht toegankelijk op de manier die jij wenst

 • Online: direct inzicht in het vastgoed van een bedrijf of een adres
  Met de vastgoedmodule in het online portal van Company.info heb je direct toegang tot het koopsommenoverzicht. Zoek op adres of op bedrijfsnaam en krijg snel en eenvoudig inzicht in alle verkoopprijzen rondom het gewenste adres. Met de vastgoedmodule heb je ook toegang tot de kadastrale kaart, het eigendomsbewijs, het hypothecair bericht, energielabels, gevestigde ondernemingen en meer.
 • API: vastgoed informatie direct toegankelijk in je documenten, akten en vastgoedsoftware
  Wil je de informatie uit het koopsommenoverzicht automatisch inladen in het vastgoeddocument waar je aan werkt? Integreer dan de koopsommen-API in je vastgoedsysteem. Alle informatie uit het koopsommenoverzicht voeg je dan toe waar dit gewenst is; in PDF of XML-formaat. Met de vastgoed API’s is het ook mogelijk andere vastgoedinformatie toegankelijk te maken in je systeem, waaronder de kadastrale kaart, het eigendomsbewijs, de waardebepaling van een object en het hypothecair bericht.

Bekijk alle technische details van de vastgoed API’s

Voor wie?

Company.info helpt je tijd én kosten te besparen met kwalitatieve koopsommenoverzichten die je geheel of gedeeltelijk rechtstreeks kunt importeren in akten, bestanden en software. Dit is met name interessant voor:

 • Taxateurs

 • Notarissen

 • Makelaars

Aan de slag met onze kadaster API's?

Vraag een gratis proefabonnement aan om onze kadastr API's direct te testen in je software.

Probeer gratis