Artikel

Ruim 500 miljoen data requests bij G-Star Raw

Leestijd: 1 minuut

Bij een feestje hoort taart! Zo brachten we een bezoek aan Mark Vliegenthart van G-Star Raw. Het was deze klant waar we voor de 500 miljoenste keer een datavalidatie voor verzorgden. Tijd voor taart!

G-Star Raw maakt al lange tijd gebruik van de internationale adrescheck in haar webshop.

De webshop van G-Star Raw is uitgerold voor meer dan 50 landen, zowel binnen als buiten Europa. Als klanten via deze shop een bestelling doen, zorgt Company.info ervoor dat de adresgegevens in het bestelformulier gecontroleerd en aangepast worden waar nodig. Is een Franse straat niet correct geschreven, dan verbetert de internationale adres service de schrijfwijze. Ook wordt gekeken of de combinatie van straat, huisnummer en plaats bekend is in de database. Op deze manier voorkomt G-Star dagelijks vele retouren.

Volgend artikel

Artikel

Voldoe aan de Wft en Wwft

Wil je tijd besparen met de 1e lijns Wft check? Wil je de uiteindelijke moedermaatschappij van jouw klant in kaart brengen? Wil je inzicht hebben in welke natuurlijke personen (UBO’s) belangen hebben in jouw klant? Geïnteresseerd hoe Company.info je hierbij kan helpen? Bekijk de video.