Versnel je Bibob-onderzoek.

Voorkom belangenverstrengelingen

Ben je veel tijd kwijt aan het Bibob-onderzoek? Maak je veel kosten bij het opvragen en raadplegen van bedrijfsgegevens, concernstructuren, jaarrekeningen en faillissementsdata, om de integriteit van vergunning-aanvragers te toetsen?

Met Company.info Online heb je toegang tot betrouwbare bronnen waardoor je het Bibob-onderzoek vereenvoudigt en versnelt.

Bespaar tijd en kosten

De Wet Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het Openbaar Bestuur (wet Bibob) adviseert gemeentes om de integriteit van vergunninghouders en –aanvragers te toetsen. Met behulp van deze wet kan de gemeente onderzoeken of de persoon ‘met wie zij zaken doet’ betrouwbaar en integer is. Als uit onderzoek blijkt dat de aanvrager van de vergunning (of subsidie) verdacht wordt van betrokkenheid bij criminele activiteiten, zal de gemeente de gevraagde vergunning niet afgeven of een vergunning terugtrekken.

Alle benodigde informatie op één plek

Het onderzoeken of vergunningen worden misbruikt is een tijdrovende en kostbare klus. Company.info geeft gemeentes via het online portal toegang tot betrouwbare bronnen waardoor het Bibob-onderzoek een stuk efficiënter gedaan kan worden.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor het uitvoeren van Bibob-onderzoek? Download de brochure en ontdek de mogelijkheden van Company.info Online.

  • Weet met wie je zakendoet
  • Creëer inzicht in concernstructuren
  • Achterhaal de UBO

Liever direct contact?
Bel 020 – 2400 400 of mail naar service@company.info.

Download brochure

Vul het onderstaande formulier in en ontvang direct de downloadlink naar de brochure.

Bibob-onderzoeker, gemeente Utrecht:

“Company.info is dé tool voor het snel en efficiënt in kaart brengen van ondernemingen en zakelijke netwerken bij
het Bibob-onderzoek”