Financiële data direct in uw systeem

Bent u veel tijd kwijt met het monitoren van de financiële gezondheid van uw zakenrelaties? Wilt u de kredietwaardigheid van debiteuren en crediteuren checken en opslaan in uw systemen? Met de slimme koppelingen van Company.info Webservices wordt de financiële informatie die u wenst direct geïntegreerd in uw CRM, ERP of elk ander systeem. Zo krijgt u snel een financieel inzicht in uw klanten, leveranciers en prospects, en bespaart u veel tijd bij het managen van uw bedrijfsrisico’s.

Beoordeel kredietwaardigheid en bedrijfsprestaties in uw systeem

Company.info Webservices voegt de financiële data die u wenst, automatisch toe aan uw systeem. Denk aan data zoals de kredietscore, current ratio, failure score, risico op insolventie, liquiditeit en solvabiliteit. Deze financiële getallen worden verzameld uit verschillende bronnen, zoals Company.info Online, het Handelsregister, Graydon en Dun&Bradstreet. Over consumenten tot bedrijven, uit Nederland en de rest van de wereld.

Berekening van advies

Om tot een kredietadvies te komen, wordt een uniforme methode gebruikt die rekening houdt met de bedrijfssituatie van individuele ondernemingen en de daarbij behorende beschikbaarheid van informatie. Andere aspecten waarnaar wordt gekeken zijn: het al dan niet aanwezig zijn van een geldige aansprakelijkheidsverklaring, de aanwezigheid van een geconsolideerde of vennootschappelijke jaarrekening, beschikbare omzetcijfers of het aantal personeelsleden. Kredietinformatie van  Graydon, Dunn & Bradstreet en Creditsafe is geïntegreerd beschikbaar.

Hoe kunt u financiële data integreren?

Hoe helpt Company.info u om financiële informatie in uw systeem op te slaan?

 

  • Koppelingen op maat: kies welke financiële gegevens binnen uw organisatie van belang zijn en leg de gewenste koppeling(en) met Company.info Webservices. Een eenmalige integratie in uw systeem volstaat om de bedrijfsprestaties van uw zakenrelaties automatisch op te kunnen roepen in uw systeem. Bekijk alle technische details van de webservices voor financiële informatie.

 

  • Plugins: heeft u geen development (capaciteit)? Er zijn ook kant en klare plugins voor systemen zoals Salesforce en Microsoft Dynamics CRM.
Doordat we over alle achtergrondinformatie van bedrijven beschikken, weten we precies met welke organisaties we aan tafel willen zitten, wie tekenbevoegd is en dus de handtekening onder het contract mag zetten. Het inzicht in de moeder- en dochterstructuren van onze klanten biedt ons vervolgens de mogelijkheid om up- en cross-sell kansen te identificeren.

Robbert de Bie
Manager Zakelijk Greenchoice

Voor wie?

Als u financiële data integreert in uw CRM, ERP of elk ander systeem, vergroot u uw financieel inzicht en krijgt u een beter beeld van betaal- en bedrijfsrisico’s direct in uw eigen werkprocessen, de ideale plaats voor uw bedrijf, uw medewerkers en in het bijzonder voor:

 

  • Corporate finance
  • Accountancy

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten:

Vorige feature
Rechtspraak