Data direct in uw systeem

Het beschikken over relevante informatie op het gewenste moment vormt tegenwoordig de basis van succes. Company.info helpt u daarbij. Vanuit betrouwbare bronnen verzamelen en organiseren we relevante en actuele informatie, nieuws en inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Deze maken we beschikbaar zoals u wenst: online, als losse datalevering en ook direct in uw CRM, ERP of elk ander systeem.

Voeg eenvoudig en foutloos data toe aan uw systeem

Vanaf nu heeft u voldoende aan een bedrijfsnaam of KvK-nummer om nieuwe zakenrelaties met één klik toe te voegen aan uw CRM, ERP of elk ander systeem en actueel te houden. De slimme koppeling met Company.info Webservices zorgt ervoor dat de gegevens van uw klanten en prospects automatisch aangevuld worden met specifieke bedrijfsgegevens die u wenst. Zo werkt u altijd met juiste data en voorkomt u verouderde, onvolledige of dubbele klantgegevens.

Toevoegen aan systemen | Company.info

Vind nieuwe leads en voeg deze met één klik toe aan uw systeem

Het bedrijfsleven staat nooit stil. U ook niet, toch? Door automatische updates van bedrijfsgegevens in uw CRM heeft u altijd een actueel klantbeeld en een realtime inzicht in de bedrijfskenmerken van uw beste relaties. Op basis van deze kenmerken kunt met Company.info uw leadgeneratie vereenvoudigen. Vind direct in uw CRM look-a-likes van uw beste klanten en voeg deze automatisch toe aan uw CRM. Zo vindt u eenvoudig relevante leads en bespaart u ook nog eens flink veel tijd.

Voor wie?

Juiste klantgegevens in uw systemen zijn belangrijk voor elke zakelijke professional. Of u nu administratieve taken uitvoert, een financiële professional bent of een salesmanager die verantwoordelijk is voor new business.

Betrouwbare databronnen zijn hét startpunt voor efficiënte digitale werkprocessen en kwaliteit.

Robért Molenaar
Witlox Van den Boomen

Waarom bedrijfsgegevens via Company.info aan uw systeem toevoegen?

  • Automatiseer, bespaar tijd en profiteer van snelle, foutloze invoer van bedrijfsdata;
  • Werk altijd met juiste en actuele data, en nooit meer met oude, onvolledige of dubbele klantgegevens;
  • Genereer snel kwalitatief hoogwaardige leads; en
  • Kant-en-klare API’s voor veel applicaties zoals Salesforce.com, Microsoft Dynamics CRM en Exact.

 

De oplossingen om uw CRM of ERP systeem te verrijken en actualiseren

  • Nederlandse bedrijfsgegevens: voer gegevens van Nederlandse bedrijven in aan de hand van een beperkte invoer. Een gedeeltelijke bedrijfsnaam of het KvK nummer is voldoende om alle relevante bedrijfsgegevens op te halen en toe te voegen aan de gewenste applicatie. Toepassingen: postbus-bezoekadres conversie, contactpersonen vinden of de kredietwaardigheid van bedrijven of consumenten bepalen.

 

  • Internationale bedrijfsgegevens: met een uitgebreid pakket aan Dun&Bradstreet webservices kunt u eenvoudig bedrijfsgegevens van uw relaties opvragen en aan uw applicatie toevoegen. Deze webservices leveren informatie over bedrijven waar ook ter wereld. Toepassingen: wereldwijde bedrijfsinformatie voor marketing, sales of risicomanagement.

 

  • Updates van bedrijfsgegevens: is uw systeem volledig up-to-date? Bij bedrijven verandert er nogal eens wat. Verhuizingen, groei in het aantal personeelsleden of misschien een faillissement. Via een uitgekiende API van Company.info Webservices beschikt u altijd over de actuele bedrijfsinformatie. Informatie over bedrijven die in uw systemen voorkomen worden automatisch gemuteerd. Toepassingen: adreswijzigingen automatisch doorvoeren, fusies/overnames bijhouden, surceance van betaling en faillissementen, wijzigingen SBI code.

 

  • BTW-nummers: het invoeren van een BTW-nummer neemt vaak extra tijd in beslag en is gevoelig voor typefouten. Met deze webservice zorgt u voor foutloze BTW-nummers in uw administratie doordat deze automatisch in uw software worden geladen.

 

  • IBAN-nummers: de komst van SEPA bracht verschillende standaarden om het internationale betalingsverkeer te vergemakkelijken. Het langere bankrekeningnummer IBAN is daar een voorbeeld van. Net als het BTW-nummer is het wel foutgevoelig bij de invoer in uw systemen. Company.info Webservices biedt twee webservices aan om het foutief invoeren van IBAN-nummers in uw betalingsoplossingen te voorkomen.

 

Bekijk alle technische details van de bedrijfsgegevens webservices

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten:

Vorige feature
KvK-uittreksel