Webinars.

Voor het gebruik van onze slimme dataservices

Ontdek via onze webinars de mogelijkheden van Company.info.

Marktanalyse tool Marktview

Vind en bereik jouw B2B marktpotentieel

Tijdens dit webinar vertellen Bas Kroon en Olaf van der Heijde van Company.info hoe je met slimme data kansrijke doelgroepen selecteert. Je komt erachter hoe je inzicht krijgt in je marktpotentieel en je relevante markt en hoe je daar binnen segmenten maakt. Maar ook hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken. Sinds de wetswijziging […]

API's & Plugins

Company.info App voor Microsoft Dynamics CRM

In dit webinar ontdek je alle voordelen van de nieuwe, verbeterde Company.info App voor Microsoft Dynamics CRM. Leer alles over de nieuwe features en achterhaal hoe je eenvoudig overstapt. Het webinar is georganiseerd in samenwerking met Microsoft Dynamics partner ACI, de bouwer van de App.

Social Targeting

Tijdens dit webinar vertellen Gerrit Post en Bas Kroon van Company.info je meer over datadriven social targeting. Aan de hand van twee cases wordt je voorzien van inspiratie om – met behulp van actuele, betrouwbare data – de perfecte custom audiences voor je social media campagnes te bepalen. De praktische invulling van het inzetten van […]

API's & Plugins

Company.info voor Salesforce App

In deze webinar ontdek je alle voordelen van de nieuwe, verbeterde Company.info App voor Salesforce. Vul onder andere bedrijfsgegevens automatisch aan met adressen, bestuurders en kredietinformatie en houd deze informatie actueel. Of maak in een paar kliks prospectlijsten aan op basis van kenmerken van je beste klanten. Bekijk het webinar en ontdek hoe je succesvol […]

API's & Plugins

KYC App voor Microsoft Dynamics 365

In dit webinar wordt een demo gegeven van de KYC App voor Microsoft Dynamics 365. Ontdek hoe je klantacceptatie- en monitoring vergemakkelijkt binnen MSD 365. 

Marktanalyse tool Marktview

Datadriven B2B-targeting

Tijdens dit webinar vertellen Gerrit Post en Bas Kroon je meer over Datadriven B2B-targeting. Aan de hand van drie cases wordt je voorzien van inspiratie om – met behulp van actuele, betrouwbare data – de perfecte doelgroep voor je (online) campagnes te bepalen en daardoor de conversie te verhogen.

De impact van corona in B2B

Tijdens dit webinar vertelt Sanne Stut van Company.info meer over de impact van de coronacrisis op het Nederlandse bedrijfsleven. Sanne voorziet je van inspiratie om – met behulp van actuele, betrouwbare data – nieuwe verkoopkansen te ontdekken of risico’s beter in te schatten in deze tijd.

API's & Plugins

Krijg een compleet klantbeeld in jouw Salesforce

Tijdens dit webinar vertelt Dave Ingeveld van Company.info meer over het belang van goede bedrijfsinformatie in Salesforce. Vervolgens geeft Mitchell de Vos van Intigris een live demo van de Company.info app voor Salesforce.