Support

Ondersteuning bij uw vragen over bedrijfsinformatie van Company.info

Heeft u vragen over de mogelijkheden en het gebruik van Company.info? Op de supportpagina’s vindt u meer informatie over data-integraties, een selectie van demo’s en veelgestelde vragen en antwoorden. Neem gerust contact met ons op, als uw vraag onbeantwoord blijft. Wij helpen u graag.

Data in uw systeem

Met Company.info Webservices kan de gewenste informatie direct in uw systeem geïntegreerd worden. Zo bent u verzekerd van complete, juiste en actuele data in al uw bedrijfsprocessen. Ga snel van start met de kant-en-klare plugins of lees meer over elke mogelijke data-integraties in de technische documentatie.

 

Bent u een developer?

Ga naar de supportpagina over data-integraties speciaal voor developers.

 

Plugins

Company.info Webservices levert in samenwerking met haar partners een breed aanbod met gratis plugins. Voor een groot aantal oplossingen zoals Salesforce.com, Exact Synergy, Microsoft Dynamics CRM en Sugar CRM, zijn kant-en-klare oplossingen beschikbaar om de datakwaliteit in deze pakketten snel en eenvoudig te verbeteren.

 

Bekijk demo’s

Bedrijfsinformatie beschikbaar zoals u wenst

Laat data voor u werken. Bekijk de productvideo en ontdek de mogelijkheden en beschikbaarheid van bedrijfsinformatie.

Succesvol zakendoen met Company.info

Benieuwd wie Company.info is en wat Company.info doet? Bekijk de corporate video en doe ook succesvol zaken met bedrijfsinformatie.

Veelgestelde vragen

Heeft vragen over de abonnementen, bedrijfsinformatie, toegang of het gebruik van Company.info? Vind hier veelgestelde vragen en antwoorden.

Welke organisaties staan in Company.info Online?

Bedrijven en (non-profit) organisaties. Company.info  Online bevat in totaal meer dan 2,5 miljoen bedrijfsprofielen en persoonsprofielen. Kortom, elke organisatie in Nederland staat in Company.info!

Hoe up-to-date zijn de bedrijfsgegevens van Company.info?

De bedrijfsgegevens van Company.info worden dagelijks geüpdatet. Een voorbeeld. Een adreswijziging die door de betrokken organisatie bij de KvK wordt doorgevoerd, wordt automatisch geactualiseerd in Company.info. En het bedrijfsnieuws wordt 24/7 geüpdatet en aan de juiste bedrijven in Company.info gekoppeld.

Welke bronnen gebruikt Company.info Online?

De bedrijfsinformatie en het bedrijfsnieuws in Company.info is o.a. afkomstig van:
  • Handelsregister van de KvK voor uittreksels en gedeponeerde jaarcijfers
  • Jaarverslagen van bedrijven
  • Rechtspraak.nl
  • Centraal Insolventieregister voor surseances en faillissementen
  • Marktrapporten van meer dan 400 bekende organisaties zoals banken en adviesbureaus
  • Nieuws en persberichten uit meer dan 800 diverse bronnen waaronder het FD en het Handelsregister
De kracht van onze database ligt in:
  • De combinatie van alle bedrijfsinformatie en al het zakelijke nieuws
  • De toepassingsmogelijkheden
  • De handige datafuncties
  • De beschikbaarheid (in één database of per webservice in uw systeem)

Hoe krijg ik toegang tot de database van Company.info Online?

Company.info Online is een beschermde website. U krijgt toegang als u een abonnement heeft.

Heeft u een abonnement op Company.info Online?

Ga dan naar Company.info of klik op de oranje button“Login” rechtsboven in de menubalk op deze pagina en kies Company.info Online om in te loggen met uw persoonlijke inloggegevens.

Als alle medewerkers van uw bedrijf toegang hebben, heeft u geen inloggegevens nodig. U en uw medewerkers hebben dan toegang tot Company.info op basis van IP-herkenning.

Heeft u nog geen abonnement? Vind dan het abonnement dat het beste aansluit bij uw wensen of vraag een proefabonnement aan om Company.info Online één week lang gratis uit te proberen via deze link.

Nadat u een abonnement afgesloten heeft, ontvangt u per e-mail een activatielink. Als u op deze link klikt, kunt u zelf uw wachtwoord instellen. Hierna kunt u direct inloggen in Company.info met uw e-mailadres en uw zelf ingestelde wachtwoord.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op.