Nieuws

Strategische samenwerking Handelsblatt en Company.info

Leestijd: 3 minuten

Persbericht.

Company.info is een strategische samenwerking gestart met het Handelsblatt, de grootste zakelijke, financiële krant in de Duitse taal. Company.info is daardoor in staat om meer zichtbaarheid te creëren onder zakelijke beslissers in Duitsland, terwijl het Handelsblatt zijn aanbod uitbreidt met B2B-datadiensten.

"De samenwerking met Company.info is een belangrijke stap om onze positie uit te breiden met bedrijfsinformatie. In Company.info hebben we de ideale partner gevonden, die net als het Handelsblatt kwaliteit, relevantie en betrouwbaarheid van informatie hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn ervan overtuigd dat Company.info een echte meerwaarde biedt voor Duitse bedrijven, en dus ook voor onze gebruikers."

Christian Herp
Chief Product Officer (CPO) Handelsblatt Media Group

Als dochteronderneming van de gerenommeerde krant voor zakelijk Nederland “Het Financieel Dagblad” (FD.nl) biedt Company.info betrouwbare en actuele informatie, zakelijk nieuws en prognoses over bedrijven en hun bestuurders. Niet alleen in Nederland, maar sinds 2018 ook in Duitsland.

Met één klik of via geïntegreerde API’s hebben B2B-klanten inzicht in bedrijfs- en compliance-informatie over zakenpartners. Bestuurders zijn direct bekend, inclusief de uiteindelijk belanghebbende.

"In de huidige markt besteden Duitse bedrijven vaak onnodig veel tijd en geld aan het verzamelen van belangrijke bedrijfsinformatie uit verschillende bronnen. Dit betekent dat er veel mogelijkheden zijn voor ons product. Door informatie uit verschillende bronnen op een intelligente en zeer gebruiksvriendelijke manier beschikbaar te stellen, vergemakkelijken we onder andere het werk van compliance-officers. Alle informatie is direct toegankelijk via één dataplatform, zodat professionals sneller, slimmer en makkelijker kunnen werken."

Matthijs Tetteroo
CEO van Company.info

Over het Handelsblatt
Het Handelsblatt is de grootste zakelijke en financiële krant in de Duitse taal. Ongeveer 200 redacteuren, correspondenten en vaste medewerkers over de hele wereld zorgen voor een actuele, uitgebreide en gefundeerde rapportage. In vergelijking met andere dagbladen is de zakelijke en financiële krant, die elke handelsdag verschijnt, een onmisbaar medium voor besluitvormers op het eerste en tweede managementniveau. Volgens de “Readership Analysis Decision-makers in Business and Administration” (LAE) 2020 bereikt het Handelsblatt dagelijks meer dan 700.000 topbesluitvormers. Met meer dan 20 miljoen bezoeken en tot 50 miljoen pagina-impressies per maand is Handelsblatt Online het toonaangevende zakenportaal in Duitsland.

Over Company.info
Company.info is in 1998 opgericht in Amsterdam en uitgegroeid tot een vooraanstaande, snelgroeiende, innovatieve dataleverancier voor de Nederlandse overheid, grote banken, de advocatuur en het notariaat met meer dan 3.500 klanten en 100.000 actieve gebruikers in Nederland. In 2018 heeft Company.info in Duitsland gevestigd met als doel om ook Duitse professionals te ondersteunen. De volledige en uitgebreide Duitse informatie over bedrijven en bestuurders stelt compliance-professionals in staat om sneller en nauwkeuriger te werken op het gebied van onboarding en monitoring. Sales professionals weten precies wat er bij prospects en klanten speelt en kunnen zo succesvoller zakendoen. Meer over Company.info in Duitsland vind je op onze Duitse website.

Volgend artikel

Compliance

NS: zonder data intelligence geen vooruitgang in compliance

Voor grotere organisaties is het vrijwel onmogelijk om compliant te werken zonder geautomatiseerde checks. Udo Oelen, Chief Privacy Officer bij de NS, vertelt over de inzet van data intelligence in compliance vraagstukken.