ContactManager

Wilt u de invoer van adres- en bedrijfsgegevens vergemakkelijken in ContactManager? Gegevens over klanten en contacten automatisch aanvullen met gegevens uit het Handelsregister? Direct inzicht in kwalitatieve, actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws over specificieke relaties? De ContactManager plugin maakt dit allemaal mogelijk.

 • Adres- en bedrijfsgegevens automatisch aangevuld
 • Deeplink naar Company.info
 • Verzekerd van juiste gegevens in ContactManager

Functies in de ContactManager plugin

Met de plugin voor ContactManager heeft u alle tools in handen om succesvol zaken te doen:

 • Bedrijfsgegevens automatisch aangevuld met KvK-gegevens

  Voer bedrijfsnaam en plaats in en alle ontbrekende elementen uit het Handelsregister worden aan de database toegevoegd. Denk aan KvK-nummer, branche, aantal medewerkers en het vestigings- en factuuradres.

 • Deeplink Company.info
  Dankzij de deeplink naar Company.info heeft u direct toegang tot de betrouwbare en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste nieuws over uw relaties.
 • Adressen automatisch verrijkt

  Het invoeren van een adres verloopt sneller: postcode en huisnummer invoeren volstaat om een adres aan te vullen met straat en plaats.

ContactManager ondersteunt de juridische professional 24 x 7. De koppelingen met Company.info zorgen ervoor dat er altijd met correcte adres- en KvK-gegevens wordt gewerkt en er direct toegang mogelijk is naar diepgaande bedrijfsinformatie en -nieuws indien meer informatie gewenst is.

Marjan Hermkes
Legal IT Specialist Epona

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden om de kwaliteit van uw relatiegegevens in ContactManager automatisch compleet, correct en actueel te maken.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]