RADAR CRM plugin.

Met de RADAR CRM plugin heb je het hele proces inzichtelijk met RADAR CRM: vanaf het eerste contactmoment tot aan het aanmaken van de opdrachten, het bewaken van de capaciteit en het factureren.

360° klantbeeld

Met de webapplicatie van RADAR kan iedere medewerker altijd en overal de gegevens van de klant bekijken en bewerken. In een tijdlijn wordt de status van de projecten en taken weergegeven. Wordt er gebeld? Dan opent RADAR direct de klantenkaart en hebben jij en jouw collega’s de juiste informatie. Middels Power BI en data uit RADAR verken en analyseer je in één overzicht de kwaliteit en de stand van zaken. Door de naadloze integratie met Office365 en SharePoint van Microsoft is het werken met CRM een logisch gevolg. Eenvoudig documenten, e-mails, notities en contactmomenten terugvinden en bewerken was nog nooit zo eenvoudig.

Bedrijfsgegevens automatisch aangevuld met gegevens uit het Handelsregister

Voer bedrijfsnaam en plaats in en alle ontbrekende elementen  worden aan de database toegevoegd. Denk aan het adres, de directeur, het KvK-nummer, de sector, het aantal medewerkers en de omzet.

Vraag de RADAR CRM plugin aan.

Laat je gegevens achter om de RADAR plugin aan te vragen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op, zodat je deze oplossingen in jouw eigen RADAR CRM kunt testen.

Aan de slag.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen. Lees hierover meer in ons privacy statement.