Archie plugin.

Ondersteun je salesproces met Company.info en Archie CRM of Archie El Dorado.

Op zoek naar relevante prospects? Betrouwbaar klantinzicht? Foutloze invoer van klantdata? Richt je op de juiste relaties, met een up-to-date CRM-bestand!
Door de koppeling tussen Company.info en Archie CRM of Archie El Dorado creëer je waardevolle prospectlijsten om in Archie op te volgen. En heb je altijd de meest actuele klantdata in jouw CRM beschikbaar.

  • Vind new business o.b.v. kenmerken van je beste klanten

  • Ontdek wat je netwerk kan betekenen

  • Actualiseer je huidige klantdata

Vraag de Archie plugin aan.

Vul hiernaast het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, zodat jij profiteert van de volgende voordelen:

  • Alle bedrijfsprofielen
  • Ga goed voorbereid op gesprek
  • Verbeter research, marketing en sales

Aan de slag.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Inzicht in je ideale klantprofiel

Archie geeft je eenvoudig inzicht in je ideale klantprofiel. Analyseer in welke branches je succesvol bent of bekijk op basis van de 80/20-regel in de Archie klantenpiramide welke organisaties de meeste omzet genereren. O.b.v. dit profiel kun je in Company.info waardevolle look-a-like prospects selecteren. Door deze prospects in Archie op te volgen, meet je direct de resultaten van jouw inspanningen.

Weet met wie je zaken doet

Company.info biedt van alle bedrijven in Nederland financiële kerncijfers en KvK-uittreksels. Je kunt onder andere zoeken op naam, regio, branche en omzet

 

“Snelle en foutloze invoer van klantdata in ons Archie CRM-systeem en een beter klantinzicht zijn belangrijk voor ons. Dankzij Company.info zijn wij in staat om te beoordelen hoe onze klanten er financieel voor staan en wat de kritische succesfactoren van een prospect zijn. Nog steeds ontdekken we nieuwe mogelijkheden van Company.info voor onze klantbenadering. Zoals het selecteren van relevante prospects op basis van onze huidige klanten. En het continu op de hoogte blijven van onze klanten via de nieuwsalerts. Sinds ditp gebruikmaakt van Company.info, kennen we onze klant veel beter!”