Partnerprogramma

Wilt u klanten adviseren over het gebruik van onze diensten en contact realiseren tussen Company.info en de eindgebruiker? Of wilt u de uitgebreide bedrijfsinformatie aanbieden in uw product of dienst? Met het partnerprogramma van Company.info bieden we de juiste informatie en support voor een succesvolle samenwerking.

Met het Company.info partnerprogramma:

  • biedt u meer kwalitatieve diensten aan uw klanten;
  • krijgt u commissie voor elke klant die u aandraagt; en
  • levert u betrouwbare data; online, geïntegreerd of als losse datalevering.
Company.info-Partners

Partner worden

We kennen verschillende partnerprogramma’s, afhankelijk van de samenwerking en geleverde diensten:

 

  • Als Referral partner adviseert u klanten over Company.info. Dit kan gaan over de producten Online, Webservices, Data on Demand of een combinatie daarvan. Wij ondersteunen u in het salesproces met de benodigde informatie en documentatie. De klant sluit uiteindelijk een contract af bij Company.info tegen de standaard tarieven en u ontvangt daarvoor commissie.

 

  • Als Reseller partner adviseert en realiseert u de integratie, het beheer en het onderhoud van de datakoppelingen met Company.info Webservices. U koopt zelf een centraal tegoed in, dat u verdeelt onder uw klanten tegen tarieven die u zelf bepaalt. Met de gratis user interface beheert u gemakkelijk en snel al uw accounts en krijgt u nauwkeurig inzicht in het verbruik.

Producten

Bedrijfsinformatie op drie manieren beschikbaar:

 

Beschikbaarheid

Wilt uw klant bedrijfsgegevens integreren in de systemen die u implementeert? Een schone database? Een link toevoegen naar Company.info Online voor diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste zakelijke nieuws? Bekijk de video voor alle mogelijkheden.

Ook partner worden?

Dat kan! Vul het formulier in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw gegevens


Akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement

Als partner van Exact én Company.info Webservices zijn wij trots op de plugin die wij speciaal voor Exact Synergy hebben ontwikkeld. Onze oplossing verhoogt het gebruiksgemak in Exact Synergy aanzienlijk. En daarmee ligt de weg vrij om nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen.

Ronald Claessens
Manager Product Development Pink Elephant