Partners

Gemakkelijk en snel betrouwbare bedrijfsinformatie voor uw klanten

Als partner van Company.info biedt u de meest actuele en diepgaande bedrijfsinformatie geïntegreerd in uw product. Gemakkelijk en snel meer diensten en optimale gebruikerservaring voor uw klanten en gebruikers.

Partnerprogramma

Het Company.info partnerprogramma  biedt een snelle en gemakkelijke samenwerking die u meer business en omzet oplevert. Met Company.info Online, Webservices en Data on Demand is het mogelijk om diepgaande en betrouwbare bedrijfsinformatie op die manier aan uw klanten te bieden die het beste past.

 

Meer over het partnerprogramma

Partner support

Vind alle informatie die u als partner nodig heeft zoals technische documentatie en informatie voor developers. Met de gratis te downloaden plugins krijgt u gratis de veelgebruikte oplossing voor versnelde implementatie.

 

Meer over data-integraties

Een greep uit onze partners:

Pink Elephant
quantaris
CRM Partners
Stb
Mysolution
OakSoft
Epona
ContactManager ondersteunt de juridische professional 24 x 7. De koppelingen met Company.info zorgen ervoor dat er altijd met correcte adres- en KvK-gegevens wordt gewerkt en er direct toegang mogelijk is naar diepgaande bedrijfsinformatie en -nieuws indien meer informatie gewenst is.

Marjan Hermkes
Legal IT Specialist Epona