Visie Company.info

Van data naar voorspellende klantinzichten

Op het internet is een grote hoeveelheid data beschikbaar en liggen bedrijfsgegevens voor het oprapen. Maar wat is de waarde daarvan als de context ontbreekt? Company.info, de naam zegt het al, brengt de juiste bedrijfsgegevens samen, structureert ze en maakt ze toegankelijk. Wij transformeren data naar uitgebreide en betrouwbare informatie, met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders.

Als partner van Exact én Company.info Webservices zijn wij trots op de plugin die wij speciaal voor Exact Synergy hebben ontwikkeld. Onze oplossing verhoogt het gebruiksgemak in Exact Synergy aanzienlijk. En daarmee ligt de weg vrij om nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen.

Ronald Claessens
Manager Product Development Pink Elephant

Beter geïnformeerde professionals doen beter zaken

Onze ambitie is om zakelijke professionals proactief en tijdig te informeren over zakelijke kansen en bedrijfsrisico’s. Zo willen wij bijvoorbeeld potentiële leads aanreiken op basis van trends en signalen in jaarcijfers, nieuws, aantal medewerkers, bestuurders van een bedrijf en de gerelateerde sector. Met innovatieve, panklare oplossingen op het gebied van:

 

 

Zo geven wij onze klanten vertrouwen, zekerheid en het fundament voor succesvol zakendoen, en stellen we ze in staat om alle informatie over hun (potentiële) klanten en markten te gebruiken. Gemakkelijk en op de manier zoals ze wensen: online, direct in systemen of als losse datalevering.

 

Strategische koers: verbreden, voorspellen en verpakken

We voegen continu extra databronnen toe, maken inzichten over bedrijven voorspellend en introduceren nieuwe diensten voor specifieke zakelijke behoeften. Company Index, net toegevoegd aan Company.info Online, is daar een voorbeeld van. Deze geeft professionals direct inzicht in de financiële gezondheid van een bedrijf, ook ten opzichte van de sector.

Succesvol zakendoen met Company.info

Energiek, trots en persoonlijk

Al sinds de oprichting geloven wij niet in de kracht van sec data, maar in de context, toegankelijkheid, toepasbaarheid en voorspellende waarde ervan. Hoe meer en eerder onze klanten weten wat er speelt bij hun relaties, hoe beter ze zakendoen. Net zoals we begonnen, doen we dat met overgave, trots en persoonlijke aandacht. Wij zijn er voor onze klanten.

 

Onderdeel van FD Mediagroep

Als Company.info zijn wij onderdeel van de FD Mediagroep. Net als het FD en BNR ondersteunen wij de zakelijke professional in succesvol zakendoen.

1074

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
ABN AMRO
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC