Klantinzicht

Vindt u het een uitdaging om erachter te komen wat er echt speelt bij uw klanten? Heeft u weinig inzicht in de financiële status of marktpositie van uw klanten? Kost het u veel tijd om de concernstructuur van uw klant in kaart te brengen? Of wilt u meer omzet uit bestaande klanten halen, maar vindt u het lastig de beste verkoopkansen te ontdekken?

Met één klik uw klantinzicht vergroten

Met de kwalitatieve, diepgaande en actuele bedrijfsinformatie van Company.info besteedt u uw tijd optimaal aan het voorbereiden van salesgesprekken. Met één klik vergroot u uw klantinzicht waardoor u beter weet wie uw klant is, wat er speelt, hoe de markt zich ontwikkelt en waar uw up-sell en cross-sell mogelijkheden liggen. Kortom: u vormt een compleet klantbeeld waardoor u goed aansluit op de bedrijfssituatie bij uw gesprekspartner. Uw verkoopkansen nemen hierdoor toe.

Features voor klantinzicht

Hoe helpt Company.info uw klantinzicht te vergroten?

 • Bedrijfsgegevens

  Verdiep u in uw klant met de uitgebreide bedrijfsgegevens over bijvoorbeeld omzet, aantal medewerkers, locatie, sector of positie in zijn sector. Meer over bedrijfsgegevens.

 • Bedrijfsnieuws

  Weet op welk moment en waarmee u uw klant kunt benaderen. Volg al het bedrijfs- en sectornieuws, geselecteerd uit meer dan 800 bronnen waaronder het FD en de KvK, op de voet. En spot direct bedrijfsrisico’s én verkoopkansen. Meer over bedrijfsnieuws.

 • Financiële prestatie

  Krijg direct inzicht in de financiële gezondheid van uw (nieuwe) klanten en leveranciers met financiële kerncijfers, de bedrijfsprestatie en de kredietwaardigheid. Meer over financiële prestatie.

 • Aandeelhoudersinformatie

  Vind de up-sell en cross-sell mogelijkheden bij uw klant met informatie over concernrelaties, bestuurders, enig aandeelhouders, uiteindelijk belanghebbenden (UBO’s) en de decision making unit. Meer over aandeelhoudersinformatie.

Voor wie?

Uw verkoopkansen stijgen significant met een goed klantinzicht. Uw bedrijfsrisico’s nemen af als u weet wat er speelt.

 • Ondernemer

  Besteed uw beschikbare tijd optimaal door uw salesgesprekken goed voor te bereiden en de financiële positie van uw klanten snel in kaart te brengen.

 • Sales

  Krijg inzicht in de verkoopkansen bij de bedrijven waar u zaken mee doet. Weet wat er speelt bij uw klant.

 • Zakelijke professional

  Bespaar tijd bij het analyseren van bedrijven op financieel gebied of sectorniveau. En blijf altijd op de hoogte met het laatste bedrijfsnieuws.

Hoe Company.info u helpt met klantinzicht

Weet u wie uw klant is? Uw klantinzicht verbetert u met Company.info op de manier zoals u wenst: online, direct in uw eigen systeem of met een losse datalevering.

1074

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt onder andere gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
AKD
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC