Financieel inzicht

Kost het u veel tijd om de concernstructuur of UBO van een bedrijf te achterhalen? Wilt u regelmatig jaarrekeningen vergelijken, (financiële) meerjarentrends van een onderneming in kaart brengen, of een bedrijf financieel benchmarken met zijn concurrenten? Benieuwd naar de financiële gezondheid van uw relaties?

Met één klik gedegen financieel inzicht in bedrijven

Met de complete, betrouwbare en actuele bedrijfsinformatie van Company.info besteedt u uw tijd optimaal bij het maken van financiële bedrijfsanalyses. Met één klik doorzoekt u jaarrekeningen en kerncijfers, en vergelijkt u bedrijven onderling of over meerdere jaren. U bespaart tijd bij het maken van analyses en vergroot direct uw financieel inzicht in een bedrijf of sector.

Features voor financieel inzicht

Hoe helpt Company.info uw financieel inzicht te vergroten?

 • Jaarrekening

  Analyseer de standaard jaarrekeningen gedeponeerd bij het Handelsregister en vergelijk deze over meerdere jaren om trends en ontwikkelingen in kaart te brengen. Meer over jaarrekeningen.

 • Handelsregister

  Doorzoek alle actuele en officiële documenten van alle Nederlandse bedrijven beschikbaar bij het Handelsregister. Meer over het Handelsregister.

 • Aandeelhoudersinformatie

  Analyseer de concernrelaties, bestuurders, enig aandeelhouders en overige belangen, en weet snel wie de UBO en DMU is en met wie u zaken doet. Meer over aandeelhoudersinformatie.

 • Financiële prestatie

  Krijg direct inzicht in de financiële gezondheid van uw (nieuwe) klanten en leveranciers met financiële kerncijfers, de bedrijfsprestatie en de kredietwaardigheid. Meer over financiële prestatie.

 • Bedrijven benchmarken

  Vergelijk bedrijven en hun concurrenten met elkaar, en krijg direct inzicht in de positie van het bedrijf in de markt. Meer over benchmarken.

Voor wie?

Uw financieel inzicht wordt direct groter waardoor u beter de mogelijkheden en bedreigingen van een onderneming kunt inschatten.

 • Corporate finance

  Wilt u de risico’s inschatten voor ondernemingsfinanciering op de lange termijn? Analyseer meerjarentrends van de onderneming en krijg snel een goed beeld van de financiële situatie.

 • Accountancy

  Snel jaarrekeningen tekstueel doorzoeken of meerdere jaren met elkaar vergelijken? Besteed uw tijd optimaal doordat u alle jaarrekeningen eenvoudig exporteert naar en vergelijkt in Excel.

 • Financieel management

  Makkelijk bepalen of u al dan niet met een nieuwe klant in zee wilt gaan? De kredietwaardigheid beoordelen? Snel markten of bedrijven onderling vergelijken? Of de financiële risico’s en mogelijkheden in kaart brengen? Besteed uw tijd optimaal door snel inzicht te krijgen in betaal- en bedrijfsrisico’s.

Hoe Company.info u helpt met financieel inzicht

Wilt u ook uw financieel inzicht vergroten? Dat kan met Company.info op de manier zoals u wenst: online, direct in uw eigen systeem of als data on demand.

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt onder andere gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Schipper
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC