Uw Act! CRM actueel en compleet

Geen tijd meer verspillen aan de invoer van klantdata in uw Act! CRM? Wilt u een betrouwbaar inzicht in (het bedrijfsprofiel van) uw klant? Bent u op zoek naar look-a-like prospects op basis van uw beste klanten? Door de koppeling van Company.info aan Act! CRM werkt u altijd met de meest actuele en complete klantdata in uw CRM.

Act!

Act! CRM in combinatie met Company.info

Sinds 2015 is Company.info datapartner van TendenZ, leverancier van Act! CRM. Door de koppeling van Company.info en Act! weet u zeker dat u altijd de meest actuele klantdata in uw CRM beschikbaar heeft. En dat uw CRM systeem up-to-date blijft, nu en later.

 • Actualiseert uw huidige klantdata
 • Voert automatisch nieuwe klantdata in
 • Directe toegang tot bedrijfsprofielen

Uitgebreide klantprofielen

De koppeling met Company.info biedt u de mogelijkheid om uw klantprofielen in Act! CRM uit te breiden met interessante bedrijfsgegevens. Zo gaat u goed voorbereid op gesprek en kunt u nog beter inspelen op de behoeften van uw klanten.

 • Formele en actuele contactgegevens
 • Financiële kerncijfers en jaarverslagen
 • Concernrelaties en aandeelhouders

Weet met wie u zaken doet!

Company.info biedt van alle bedrijven in Nederland (meer dan 2,5 miljoen) de formele contactgegevens, management-informatie, concernrelaties, kerncijfers en gratis KvK-uittreksels. U kunt onder andere zoeken op naam, regio, branche en omzet.

 • Meer dan 2,5 miljoen bedrijfsprofielen
 • Ga goed voorbereid op gesprek
 • Verbeter research, marketing en sales

Vind relevante prospects

 • Selecteer bedrijven op ideale klantprofielen
 • Importeer eenvoudig prospectlijsten in uw CRM
 • Haal meer omzet uit relevante prospects

 

In Company.info kunt u eenvoudig (op basis van uw beste klanten look-a-like) prospects vinden. U kunt bedrijven selecteren op kenmerken zoals omzet, bedrijfsgrootte en SBI codes, en deze daarna direct importeren naar uw Act! CRM.

Direct weten met wie je zaken doet of wilt gaan doen, is een groot voordeel voor onze gebruikers.

Peter Pennings
Managing director Tendenz

Vragen over Act! CRM i.c.m Company.info?

Henk-Jaap Sanders, Commercieel Manager, helpt u.

Act! CRM verrijkt met de bedrijfsinformatie van Company.info

Company.info is marktleider in diepgaande bedrijfsinformatie over meer dan 2,5 miljoen bedrijven en 2,5 miljoen persoonsprofielen in Nederland. Company.info wordt dankbaar gebruikt door meer dan 150.000 professionals in het zakelijk-economisch domein.

Tendenz, leverancier van Act! CRM Software, en Company.info hebben de krachten gebundeld en bieden u een vergaande CRM oplossing waarbij uw prospect- en klantbeelden direct worden verrijkt met uitgebreide bedrijfsinformatie van Company.info.

Koppeling met Company.info door Tendenz

Company.info gratis uitproberen?

Wilt u alvast een kijkje nemen in Company.info en ontdekken welke bedrijfsinformatie interessant kan zijn voor uw Act! CRM, business en organisatie? Vraag nu een proefabonnement aan. Geen betaalgegevens nodig. 1 week gratis toegang tot Company.info. Stopt automatisch.

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt gebruikt door:

BDO
IBS
AKD
Eiffel
Achmea