Artikel

FD Mediagroep neemt Company.info over

Leestijd: 3 minuten

Company.info en FD Mediagroep intensiveren de bestaande samenwerking. Hiertoe neemt FD Mediagroep Company.info over. Door deze samenwerking kan Company.info nog beter inspelen op jouw behoefte. De FD Mediagroep is een multimediale onderneming waar onder andere Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Fondsnieuws en RedactiePartners onderdeel van zijn.

Weten met wie je zaken doet

“Wij werkten de afgelopen jaren al intensief en succesvol samen met de FD Mediagroep. Met het kwalitatieve bereik dat Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio realiseren in de zakelijke doelgroepen, zien wij grote mogelijkheden om Company.info te positioneren bij een grote groep potentiële cliënten. In de afgelopen vier jaar groeiden we ondanks –of wellicht juist dankzij- de economisch zware tijden met meer dan 45% per jaar. Gebruikers van Company.info weten dat zij met onze informatie beter voorbereid en succesvoller zaken kunnen doen.”

Benedicte Lochtenberg
Commercieel directeur

“De overname van Company.info past in onze strategie om te ontwikkelen naar een digitaal nieuws en informatiebedrijf voor de zakelijke markt. Door de samenwerking met Company.info ontstaat de mogelijkheid om een grotere groep zakelijke professionals te voorzien van digitale informatie.”

Jacques Kuyf
Algemeen directeur FD Mediagroep

Wat betekent dit voor jou?

Met het bedrijfsnieuws weet je altijd  wat er speelt bij je klanten en prospects. Door het zakelijke nieuws uit meer dan 800 bronnen te selecteren, heb je 24 uur per dag inzicht in de voor jou relevante sectoren en bedrijven. Met de nieuwsalerts die je zelf kunt instellen krijg je een e-mail wanneer er nieuws is over jouw (potentiële) klanten en relaties. Hierdoor kun je kansen signaleren, maar ook direct actie ondernemen als het wat slechter blijkt te gaan met je relatie.

Wil je meer weten over de FD Mediagroep, over het bedrijfsnieuws of ben je nieuwsgierig naar de nieuwsmonitor?

Neem contact op

Volgend artikel

Artikel

Top 10 Miljonairs in Business (DGA’s)

Veel private banks in Nederland richten zich meer en meer op vermogende ondernemers en zetten daarvoor speciale DGA-desks op die zich voornamelijk richten op het identificeren van de directeur-grootaandeelhouder (DGA). Wanneer je eigenaar bent van een bedrijf met meer dan 10 miljoen netto winst, behoor jij zeker tot de doelgroep. DGA’s in kaart door Company.info […]