Artikel

Company.info en Webservices.nl slaan handen ineen

Leestijd: 2 minuten

In 2015 is Webservices.nl onderdeel geworden van de FD Mediagroep. En dit jaar fuseren Company.info en Webservices.nl. Zo kunnen we aan de toenemende behoefte van de zakelijke professional tegemoet komen om bedrijfsinformatie – of onderdelen ervan – direct in systemen en processen te integreren. Zoals in jouw CRM of ERP systeem, of op je website.

Benieuwd hoe Webservices.nl werkt? Lees meer.

Met meer dan 150 nationale- en internationale API’s van Webservices.nl én met de bedrijfsinformatie en het bedrijfsnieuws van Company.info, zijn we nu de grootste aanbieder van online bedrijfsinformatie en verrijkingsdiensten in Nederland. Samen helpen wij je:

  • Kosten te besparen

  • Omzet te verhogen

  • Bedrijfsrisico’s beter in te schatten en

  • Gebruiksgemak van jouw CRM of ERP systeem te verbeteren

Lees meer over de API’s van Webservices.nl.

Met de diepgaande bedrijfsprofielen, handige functies, gebruiksvriendelijkheid, datatoepassingen en beschikbaarheid (in een portal en via een API in je systeem) is Company.info dé tool voor jou om datagedreven je business te sturen.

Benieuwd wat Webservices.nl voor jou kan betekenen?

Neem contact op

Volgend artikel

Artikel

Nieuw: Company Index, indicatie financiële bedrijfsprestatie

“Als bedrijf loop ik snel financieel risico. Ik check standaard de gezondheid van mijn klanten.” “Ik wil met deze leverancier gaan samenwerken. Kan hij zijn verplichtingen straks nakomen?” “Ik wil vóóraf weten wat mijn bedrijfsrisico’s zijn, als ik een nieuw leasecontract afsluit.” Van onze klanten hebben we al vaker de wens vernomen om in Company.info inzicht te […]