Home

Company.info voor elke accountant

Company.info bevat meer dan 2,5 miljoen bedrijfsprofielen en persoonprofielen. Van elke organisatie in Nederland: van een beursgenoteerde multinational tot een bakker op de hoek. Al deze profielen bevatten kwalitatieve, diepgaande en actuele bedrijfsinformatie die uw werk als accountant makkelijker maken:

 

  • Handelsregister publicaties
  • KvK-uittreksels
  • Aandeelhoudersinformatie met inzicht in de UBO
  • Jaarrekeningen
  • Marktrapporten
  • Financiële kerncijfers
  • Benchmark gegevens
  • Bedrijfsnieuws
Aandeelhoudersinformatie via Company.info

Company.info geeft u in één oogopslag alle relevante bedrijfsinformatie over en ingangen tot uw zakelijke gesprekspartner.

Wilt u als accountant Company.info gratis proberen?

Nieuwsgierig geworden naar de voordelen van Company.info voor uw accountancy kantoor? Vraag direct een gratis proefabonnement aan.

Korting voor de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Company.info is marktleider binnen de accountancy branche. Grote en kleine accountancy kantoren maken al jarenlang tevreden gebruik van Company.info. Als NBA-lid krijgt u bij Company.info een korting van bijna 50%.

Inzicht in aandeelhouders

Met één klik heeft u inzicht in aandeelhoudersinformatie (van concernrelaties tot (minderheids)belangen) van een heel groot aantal Nederlandse organisaties.

Bespaar direct op de KvK-kosten van uw accountancy kantoor

Het Handelsregisterloket van de KvK is geïntegreerd in Company.info. Zo bestelt en bewaart u eenvoudig KvK-documenten. Ook alle originele KvK-uittreksels, jaarrekeningen en andere KvK-documenten die onze gebruikers dagelijks bestellen via Company.info, kunt u kosteloos raadplegen. En omgekeerd geldt hetzelfde. Op deze manier bespaart u aanzienlijk op uw KvK-kosten.

De 50% besparing op KvK-kosten maakte onze business case nog sterker.

BDO
Accountants & Belastingadviseurs

Bespaar tijd bij het verzamelen van bedrijfsinformatie

De bedrijfsinformatie van Company.info wordt gevoed door data uit honderden bronnen. Bijvoorbeeld de KvK, bedrijfswebsites, het Insolventieregister, marktrapporten en persberichten. Van meer dan 2,5 miljoen organisaties in Nederland houdt Company.info de voor u relevante zakelijke gegevens compleet en up-to-date. Zo weet u altijd in één oogopslag alles over het bedrijf, de beslissers en de branche.

Weet als accountant altijd wat er speelt bij uw klanten

Om bedrijfsrisico’s en verkoopkansen op tijd te signaleren, ontwikkelde Company.info de nieuwsmonitor. Deze monitor selecteert 24/7 het relevante bedrijfsnieuws en koppelt dit aan de juiste bedrijven in Company.info. Geselecteerd uit meer dan 800 nieuwsbronnen, waaronder de KvK en het FD. Ook kunt u naar eigen wens nieuwsalerts samenstellen. Over de bedrijven en sectoren die u wenst te volgen in het nieuws. Zo krijgt u een optimaal inzicht in de actuele bedrijfsrisico’s en nieuwe verkoopkansen bij al uw klanten. Met de nieuwsmonitor van Company.info weet u dus altijd wat er speelt en kunt u gericht uw klantrelatie verstevigen.

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC