Producten

Vind het Company.info abonnement dat bij u past

online

Online

Data via onze online omgeving

 • Altijd toegang tot complete informatie en nieuws
 • Log in op onze online omgeving
 • Voor diepgaand inzicht in relaties en bestuurders
 • Meer over Online

webservices

Webservices

Data geïntegreerd in uw systeem

 • Specifieke data waarvoor u per gebruik betaalt
 • Direct in uw eigen systeem (website, CRM, ERP, etc)
 • Voor automatisch foutloze, actuele en complete data
 • Meer over Webservices

data-on-demand

Data on Demand

Data als los bestand geleverd

 • Specifieke data die u eenmalig nodig heeft
 • Als los bestand veilig geleverd
 • Voor opschoning, verrijking en exports (leads, UBO’s, etc)
 • Meer over Data on Demand

Producten op maat

Heeft u specifieke vragen of wensen? Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van Company.info Webservices en Company.info Online samen? Dat kan. We helpen u graag.

Neem contact op

Betaal ik mijn Company.info abonnement per maand, kwartaal of per jaar?

Company.info Online betaalt u per abonnementsperiode. Dus stel dat u een jaarabonnement heeft afgesloten, dan betaalt u per jaar. De factuur voor de gehele periode wordt binnen twee weken na aanvang van het abonnement verstuurd. Het is helaas niet mogelijk om per maand te betalen. Company.info Webservices betaalt u per jaar.

Hoe krijg ik toegang tot de database van Company.info Online?

Company.info Online is een beschermde website. U krijgt toegang als u een abonnement heeft.

Heeft u een abonnement op Company.info Online?

Ga dan naar Company.info of klik op de oranje button“Login” rechtsboven in de menubalk op deze pagina en kies Company.info Online om in te loggen met uw persoonlijke inloggegevens.

Als alle medewerkers van uw bedrijf toegang hebben, heeft u geen inloggegevens nodig. U en uw medewerkers hebben dan toegang tot Company.info op basis van IP-herkenning.

Heeft u nog geen abonnement? Vind dan het abonnement dat het beste aansluit bij uw wensen of vraag een proefabonnement aan om Company.info Online één week lang gratis uit te proberen via deze link.

Nadat u een abonnement afgesloten heeft, ontvangt u per e-mail een activatielink. Als u op deze link klikt, kunt u zelf uw wachtwoord instellen. Hierna kunt u direct inloggen in Company.info met uw e-mailadres en uw zelf ingestelde wachtwoord.

Voor wie is Company.info Webservices geschikt?

Company.info Webservices is geschikt voor alle bedrijven die datakwaliteit belangrijk vinden. Het grote voordeel van webservices is dat na een simpele implementatie de gegevens altijd up-to-date beschikbaar blijven. Doordat u geen dure datalicenties hoeft aan te schaffen, zijn de services van Company.info Webservices ook zeer geschikt voor kleinere bedrijven.

Welke organisaties staan in Company.info Online?

Bedrijven en (non-profit) organisaties. Company.info  Online bevat in totaal meer dan 2,5 miljoen bedrijfsprofielen en persoonsprofielen. Kortom, elke organisatie in Nederland staat in Company.info!