Exact Synergy

Wilt u de invoer van adres- en bedrijfsgegevens vergemakkelijken in Exact Synergy? Checken hoe het gesteld is met de kredietwaardigheid van uw klanten? Met één klik vanuit Synergy toegang tot actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws?  Met de Exact Synergy plugin profiteert u van al deze mogelijkheden.

  • Adres- en bedrijfsgegevens +240 landen
  • Kredietwaardigheid
  • Deeplink Company.info
  • Gratis app

Functies in de Exact Synergy plugin

Nederlandse bedrijf check

Bedrijfsgegevens automatisch volledig en actueel

Met de Nederlandse bedrijf check in Exact Synergy heeft u alle tools in handen om succesvol zaken te doen. Voer bedrijfsnaam en plaats in en alle ontbrekende elementen uit het Handelsregister worden aan de database toegevoegd. Denk aan het adres, de directeur, het KvK-nummer, de sector, het aantal medewerkers en de omzet. Deze gegevens blijven automatisch actueel.

Internationale bedrijf check

Verrijk klantgegevens met de internationale bedrijfsgegevens van Dun&Bradstreet

Dun & Bradstreet heeft een database met wereldwijde bedrijfsgegevens. Met de International Business Check kunt u uw (internationale) klantgegevens automatisch aanvullen met deze waardevolle bedrijfsinformatie.

  • Geschikt voor alle landen wereldwijd
  • Inzicht in relevante bedrijfskenmerken, waaronder DUNS-nummer, financiële kengetallen, contactinformatie, eindverantwoordelijken en bedrijfsstructuur
  • Gunstige tarieven

Kredietinformatie

Zie betaalrisico's onder uw klanten op voorhand

Gaat u in zee met een nieuw bedrijf? De Exact Synergy plugin bevat de kredietcontrole van Creditsafe, waarmee u direct inzicht heeft in mogelijke betaalrisico’s. De krediet score, de kredietlimiet en de contractlimiet worden automatisch toegevoegd aan de klantenkaart in Synergy.

 

Adres check

Adressen valideren en verrijken in Nederland en de rest van de wereld

De Adres check vergemakkelijkt de invoer van adressen in Exact Synergy. Door het invoeren van een beperkt aantal sleutelgegevens, wordt een adres automatisch gecontroleerd en aangevuld

  • Beschikbaar voor Nederland + meer dan 200 andere landen
  • Rekening houdend met de adresstandaard van het betreffende land
  • Verzekerd van volledige en actuele adressen

Company.info

Diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws over uw klanten

Wilt u inzicht in kwalitatieve, actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws over al uw klanten? Met de deeplink naar Company.info heeft u toegang tot diepgaande bedrijfsinformatie. Vanuit Exact Synergy klikt u direct door naar alle informatie die in Company.info beschikbaar is over uw klant of prospect. Denk aan informatie over de organisatiestructuur, jaarverslagen, nieuws, bestuurdersinformatie en inzicht in de financiële status van de onderneming.
Als partner van Exact én Company.info Webservices zijn wij trots op de plugin die wij speciaal voor Exact Synergy hebben ontwikkeld. Onze oplossing verhoogt het gebruiksgemak in Exact Synergy aanzienlijk. En daarmee ligt de weg vrij om nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen.

Ronald Claessens
Manager Product Development Pink Elephant

Download en test de plugin

Laat uw gegevens achter en download de gratis oplossing direct. Daarnaast ontvangt u binnen 1 werkdag een test-account van Company.info Webservices, waarmee u de plugin in uw eigen Exact Synergy kunt testen.

 

Uw gegevens


De heerMevrouw
Akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement