Exact Synergy

Wilt u de invoer van adres- en bedrijfsgegevens vergemakkelijken in Exact Synergy? Nieuwe leads importeren op basis van kenmerken van uw beste klanten? Met één klik vanuit Synergy toegang tot actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws? Checken hoe het gesteld is met de kredietwaardigheid van uw klanten? Met de Exact Synergy plugin profiteert u van al deze mogelijkheden.

 • Adres- en bedrijfsgegevens +240 landen
 • Kredietwaardigheid
 • Deeplink Company.info
 • Gratis app

Functies in de Exact Synergy plugin

Nederlandse bedrijf check

Bedrijfsgegevens automatisch volledig en actueel

Met de Nederlandse bedrijf check in Exact Synergy heeft u alle tools in handen om succesvol zaken te doen:

 • Nederlandse bedrijf check

  Voer bedrijfsnaam en plaats in en alle ontbrekende elementen uit het Handelsregister worden aan de database toegevoegd.

 • Update Service

  Houd Nederlandse bedrijfsgegevens eenvoudig actueel. Bepaal welke criteria actueel moeten blijven en update uw gehele database of een gedeelte.

Adres check

Adressen valideren en verrijken in Nederland en de rest van de wereld

De Adres check vergemakkelijkt de invoer van adressen in Exact Synergy. Door het invoeren van een beperkt aantal sleutelgegevens, wordt een adres automatisch gecontroleerd en aangevuld

 • Verzekerd van correcte en complete adresgegevens
 • Beschikbaar voor Nederland + meer dan 200 andere landen
 • Rekening houdend met de adresstandaard van het betreffende land
 • Kant- en klare API kosteloos downloaden

International business check

Verrijk klantgegevens met de internationale bedrijfsgegevens van Dun&Bradstreet

Dun & Bradstreet heeft een database met wereldwijde bedrijfsgegevens. De gratis plugin van Company.info Webservices maakt het mogelijk om uw (internationale) klantgegevens automatisch aan te vullen met relevante bedrijfsinformatie.

 • Makkelijke invoer van bedrijfsgegevens
 • Geschikt voor alle landen wereldwijd
 • Inzicht in relevante bedrijfskenmerken, waaronder DUNS-nummer, financiële kengetallen, contactinformatie, eindverantwoordelijken en bedrijfsstructuur
 • Gunstige tarieven

Deeplink Company.info

Diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws over uw klanten

Wilt u inzicht in kwalitatieve, actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws over al uw klanten? Met de deeplink naar Company.info heeft u in één klik alle relevante informatie over uw klant of prospect. Vanuit uw record in Exact Synergy klikt u direct door naar alle informatie die in Company.info beschikbaar is. Denk aan informatie over de organisatiestructuur, alle jaarverslagen, nieuws, bestuurdersinformatie en inzicht in de financiële status van de onderneming.

Kredietinformatie Creditsafe

Zie betaalrisico's onder uw klanten op voorhand

Wilt u weten hoe het gesteld is met de kredietwaardigheid van uw klanten? Betaalrisico’s op voorhand inschatten? Vanuit het klantprofiel in Exact Synergy kunt u dit snel en moeiteloos achterhalen. Zijn er risico’s bekend in de database van Creditsafe, dan laadt u deze direct in uw systeem.
Als partner van Exact én Company.info Webservices zijn wij trots op de plugin die wij speciaal voor Exact Synergy hebben ontwikkeld. Onze oplossing verhoogt het gebruiksgemak in Exact Synergy aanzienlijk. En daarmee ligt de weg vrij om nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen.

Ronald Claessens
Manager Product Development Pink Elephant

Download en test de plugin

Laat uw gegevens achter en download de gratis oplossing direct. Daarnaast ontvangt u binnen 1 werkdag een test-account van Company.info Webservices, waarmee u de plugin in uw eigen Exact Synergy kunt testen.

 

Uw gegevens