Artikel

Meer slimme data-oplossingen voor Sales, Marketing en Compliance

Leestijd: 3 minuten

Op companyinfo.nl vind je alle informatie over onze slimme data-oplossingen voor zowel sales, compliance als marketing professionals. Op dinsdag 17 december 2019 lanceerden wij onze nieuwe website waar nu ook alle informatie over onze marketing datatools en diensten te vinden is.

De uitbreiding van ons dienstenportfolio is ontstaan dankzij de krachtenbundeling met Sizo sinds november 2018. De krachtige combinatie van vernieuwende datatechnologie en een klantgerichte aanpak maakt het mogelijk relevante marketinggegevens te transformeren naar informatie en waardevolle inzichten. Zo bieden wij onze klanten inzichten voor 1 op 1 conversie door 1 op 1 communicatie.

Perfect voorbereid voor sales gesprekken met de juiste prospects

Voor sales bieden wij snelle, slimme data tools voor prospecting en relatiebeheer waarmee je direct nieuwe kansen spot bij klanten, gesprekken perfect voorbereidt en relaties altijd in het vizier houdt. Vergroot je marktaandeel en krijg optimaal prospect- en klantinzicht.

Diepgaande marketing inzichten voor leadgeneratie en marktbewerking

De marketing professional bieden wij diepgaande markt- en doelgroep inzichten waarmee je look-a-likes ontdekt van je huidige klanten, segmenteert op relevante kenmerken en je conversie verhoogt dankzij unieke cross- en upsell kansen bij klanten. Krijg diepgaande inzichten voor een 360 graden klantbeeld.

Alle compliance risico’s in kaart van bedrijven en bestuurders

Voor compliance bieden wij accurate KYC bedrijfsinformatie waarmee je CDD-processen optimaliseert, financiële bedrijfsrisico’s beter in schat en voldoet aan financiële wet- en regelgeving. Wij bieden efficiënte, accurate oplossingen voor compliance.

Succesvol zakendoen.

Met de actuele B2B-data over klanten, leads en zakelijke relaties maak je de beste beslissingen in Sales, Marketing en Compliance en loop je altijd voorop. Succesvol zakendoen met de data van Company.info? Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Volgend artikel

Artikel

Compliance checks automatiseren zonder kwaliteitsverlies

Het uitvoeren van compliance checks brengt veel repeterende, saaie en tijdrovende werkzaamheden met zich mee. Wil je weten hoe je het KYC-proces volledig kunt automatiseren zonder in te leveren op kwaliteit? Lees het klantverhaal over de samenwerking tussen Company.info en Online contracteren.nl.