Artikel

ISO 27001 certificering voor Company.info

Leestijd: 2 minuten

Beveiliging van gegevens en informatie wordt voor klanten en relaties steeds belangrijker. Zekerheid over bescherming van data heeft daarom ook voor Company.info hoge prioriteit. Met het behalen van het ISO 27001 certificaat laten wij ook extern zien dat informatiebeveiliging in onze bedrijfsvoering voorop staat.

Informatiebeveiliging cruciaal

“Onze klanten willen dat wij secuur omgaan met bedrijfs- en persoonsinformatie, en de systemen waarin deze informatie staat. Dat mogen ze ook verwachten van ons. Als je als databedrijf actuele informatie, nieuws en inzichten over bedrijven en hun bestuurders levert aan zakelijk Nederland, dan moet je de informatiebeveiliging ook op orde hebben. ISO is een internationaal erkende standaard waarin wordt beschreven waar informatiebeveiliging procesmatig aan moet voldoen. Deze inrichting is nu geïmplementeerd en extern getoetst. Hiermee borgen wij de beveiliging van waardevolle informatie in onze systemen. Tot slot zorgt het voldoen aan de ISO maatstaven ook voor een zeer goed vertrekpunt om te voldoen aan alle eisen die de GDPR stelt op het gebied van informatiebeveiliging van persoonsgegevens,” zegt Henk Pijper, CTO van Company.info.

ISO zet zakelijke professionals op voorsprong voor zakelijk succes

Bedrijven die voorop willen lopen in hun informatiebeveiliging, hebben aan Company.info een sterke partner en kunnen erop aan dat zij op een veilige manier worden voorzien in diepgaande bedrijfsinformatie. Eventuele dataproblemen worden tijdig gesignaleerd, geïdentificeerd, opgelost en voorkomen. Zo nemen we de zorg rondom informatiebeveiliging weg, waardoor klanten zich kunnen focussen op wat zij het meest belangrijk vinden: succesvol zakendoen.

Volgend artikel

Artikel

Voorspellende inzichten uit bedrijfsinformatie

Machine learning stelt ons in staat om geautomatiseerd en op grote schaal voorspellende inzichten uit de grote verzameling data uit bijvoorbeeld jaarverslagen en jaarrekeningen te ontdekken en te ontsluiten. Jaarverslagen bieden waardevolle inzichten in het functioneren en de toekomstperspectieven van bedrijven. Zo ontdekte het FD uit het jaarverslag dat Blendle in 2018 naar nieuw kapitaal op zoek […]