Artikel

Company.info versterkt zich met overname databedrijf Sizo

Leestijd: 1 minuut

FD Mediagroep neemt informatie- en data-analysebedrijf Sizo uit Heerhugowaard over. Met deze acquisitie versterkt de onderneming achter Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio haar positie op het gebied van bedrijfsdata, een markt waarop zij actief is sinds de overname van Company.info in 2012 en Webservices in 2015.

FD Mediagroep vormt zich om van een traditionele uitgeverij naar een digitaal nieuws- en informatiebedrijf voor beslissers in de zakelijke markt. Intussen komt meer dan 50% van de omzet uit online producten en diensten, inclusief de snel groeiende data-activiteiten. ‘Data vormen een significant groeiend onderdeel van het bedrijf, zowel in omzet als in winst’, aldus algemeen directeur Eugenie van Wiechen. Volgens haar past de acquisitie van Sizo (25 medewerkers) naadloos in deze koers.

Lees het volledige persbericht op het FD.

Volgend artikel

Artikel

De groeiversnelling van Company.info

Company.info kijkt terug op een prachtig jaar, vol met hoogtepunten. Matthijs Tetteroo, directeur van Company.info, stipt de belangrijkste highlights van het afgelopen jaar aan en neemt ons mee in de plannen voor de komende tijd. Hoogtepunten van 2018 Onze ambitie is om de nummer één in bedrijfsinformatie binnen Nederland te worden. Door drie belangrijke mijlpalen […]