Blog

De Microsoft Dynamics CRM app maakt hét verschil op datakwaliteit

Het partnership tussen Company.info Webservices en ACI gaat terug tot 2009. In die periode specialiseerde ACI zich in het implementeren van Microsoft Dynamics, één van de meest gebruikte CRM-toepassingen in Nederland. We spreken met Richard Krom, Directeur van ACI, over de kant-en-klare app die ACI heeft ontwikkeld op basis van de webservices van Company.info.

Geen CRM zonder goede klantgegevens

Het overstappen naar een nieuw CRM-systeem is voor veel klanten een intensief traject. Het goed in kaart brengen van alle werkprocessen bepaalt het succes. ‘Elke klant heeft andere CRM-wensen tijdens zo’n overstap. Toch zien wij altijd één gemene deler: de kwaliteit van klantgegevens moet goed zijn. Dit is een voorwaarde om waarde te creëren uit Microsoft Dynamics CRM. Als de klantgegevens compleet, actueel en juist in het systeem staan, zijn alle afdelingen van een organisatie beter in staat om hun werk te doen,’ aldus Krom.

‘Onze Microsoft Dynamics CRM app zorgt ervoor dat klantgegevens juist zijn én blijven. Een voorwaarde voor succesvol zakendoen.’
Richard Krom, directeur ACI

Bouwen aan datakwaliteit

De overstap naar een nieuw systeem is hét moment om naar de kwaliteit van bestaande klantgegevens te kijken en om een plan voor datakwaliteit te maken. Krom: ‘Zo kwamen wij in contact met Company.info. Zij helpen ons om de bestaande klantdata éénmalig op te schonen en te verrijken. En wij hebben met hun belangrijkste CRM-webservices een app ontwikkeld om bestaande klantgegevens actueel te houden en om nieuwe klantgegevens in Microsoft Dynamics CRM foutloos in te voeren.’

Kant-en-klare Microsoft Dynamics CRM app zorgt voor succes

‘Deze app zorgt ervoor dat adressen en bedrijfsgegevens snel, makkelijk en volledig worden toegevoegd aan Microsoft Dynamics CRM, en automatisch actueel blijven. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe leads te importeren op basis van je beste klanten. Superhandig voor sales. Onze app wordt inmiddels door veel klanten gebruikt. Naast onze eigen klanten, integreren ook andere Microsoft Dynamics CRM-partners deze app bij hun klanten. Al met al heeft het bouwen van deze app ons veel gebracht: onze klanten profiteren van goede data, wij bieden meer diensten en producten, en we onderscheiden ons in de markt,’ aldus Krom.

Bekijk alle blogberichten