Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de abonnementen, de bedrijfsinformatie, het bedrijfsnieuws of de toegang van Company.info? Selecteer uw gewenste onderwerp en vind gerelateerde vragen en antwoorden! Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u altijd graag verder.

 

Kies een onderwerp

Betaal ik mijn Company.info abonnement per maand, kwartaal of per jaar?

Company.info Online betaalt u per abonnementsperiode. Dus stel dat u een jaarabonnement heeft afgesloten, dan betaalt u per jaar. De factuur voor de gehele periode wordt binnen twee weken na aanvang van het abonnement verstuurd. Het is helaas niet mogelijk om per maand te betalen. Company.info Webservices betaalt u per jaar.

Hoe kan ik mijn Company.info Online abonnement stopzetten?

Company.info Online hanteert een opzegtermijn van 1 maand. Dus als u 1 maand vóór het einde van uw lopende abonnementsperiode uw abonnement opzegt, wordt uw abonnement na deze periode stopgezet. Opzeggen kan alleen door een mail te sturen naar service@company.info.

Als u ingelogd bent in Company.info, kunt u bij “Mijn abonnement” in uw account zien wanneer uw abonnementsperiode eindigt.

Hoe kan ik mijn Company.info Online Business+ of Pro+ abonnement activeren?

Nadat u een business+ of pro+ abonnement afgesloten heeft, ontvangt u per e-mail een activatielink. Als u op deze link klikt, kunt u zelf uw wachtwoord instellen. Hierna kunt u direct inloggen in Company.info met uw e-mailadres en zelf ingestelde wachtwoord.

Hoe worden bedrijven ingedeeld in Company.info Online?

Om duidelijk te maken in welke sector een bedrijf of organisatie actief is, maakt Company.info gebruik van SBI codes.

SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling. Deze indeling is opgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en gebaseerd op de indeling van de Europese Unie (Nomenclature statistique des activités économiques dans la Communauté Européenne, NACE) en op die van de Verenigde Naties (International Standard Industrial Classification of All Economic Activities, ISIC).

In Company.info kunt u ook bedrijven selecteren op basis van één of meerdere SBI codes. Heel handig voor marktonderzoek en voor leadgeneratie.

Kan ik een Company.info Online demo over bedrijfsgegevens krijgen?

Ja, natuurlijk! Bel 020 – 2400 400 of mail service@company.info om een demo aan te vragen. Weet u dat u ook een gratis proefabonnement kunt afsluiten? Dan kunt u één week lang Company.info uitproberen.

Kan ik in Company.info Online KvK uittreksels inzien, downloaden en opslaan?

Ja, dat kan! Er zijn meer dan 1,2 miljoen originele KvK documenten voor u beschikbaar in Company.info Online. Deze documenten zijn via onze database aangekocht bij het Handelsregister, doordat Company.info en het Handelsregister van de KvK aan elkaar gekoppeld zijn. Is het KvK document van uw keuze niet aanwezig in Company.info of niet meer actueel, dan kunt u het originele KvK document direct in Company.info bestellen, downloaden, inzien en opslaan.

Waar hangen de kosten van een Company.info Online Unlimited abonnement van af?

De kosten van een Company.info Online Unlimited abonnement hangen vooral af van het aantal gebruikers en het type toegang.

Waar vind ik het vestigingsnummer van een bedrijf?

Zoekt u het vestigingsnummer van een bedrijf in Company.info Online? Het vestigingsnummer is onder andere zichtbaar in het KvK uittreksel en het mutatieabonnement van de KvK. Als u naar het Handelsregisterloket van een bedrijfsprofiel in Company.info gaat, vindt u in het KvK uittreksel het vestigingsnummer van dat bedrijf.
Sinds 1 juli 2011 heeft elke ondernemingsvestiging een uniek 12-cijferig vestigingsnummer in het Handelsregister. Als gevolg van Europese regelgeving mag dit nummer niet meer direct te herleiden zijn naar een onderneming, rechtspersoon of samenwerkingsverband.

Wanneer kan ik mijn credits gebruiken van mijn Company.info Online Business+ of Pro+ abonnement?

U krijgt direct bij aanvang van uw Company.info Online abonnement het totaal aantal credits over de gehele abonnementsperiode. U kunt dus direct al uw credits gebruiken. Een voorbeeld. Stel dat u een Business+ kwartaalabonnement heeft afgesloten, dan krijgt u in totaal (over de hele abonnementsperiode) 60 credits om bedrijfsprofielen in te zien en 950 credits om bedrijven te selecteren en downloaden naar Excel. Het maakt dus niets uit wanneer u deze credits gebruikt: aan het begin, verspreid over uw abonnementsperiode of aan het einde. Als uw abonnementsperiode eindigt, vervallen de niet-gebruikte credits.

Wanneer ontvang ik de factuur van mijn Company.info Online abonnement?

De factuur voor de hele abonnementsperiode wordt binnen twee weken na aanvang van uw abonnement verstuurd. In de factuur staat het totaalbedrag van uw gekozen abonnement. Het is helaas niet mogelijk om achteraf of per maand te betalen.

Wanneer stopt mijn Company.info Online abonnement?

Als u een Pro+ of Business+ abonnement afgesloten heeft, wordt uw abonnement automatisch verlengd. Uw abonnement eindigt alleen als u heeft opgezegd.

Welke bronnen gebruikt Company.info Online?

De bedrijfsinformatie en het bedrijfsnieuws in Company.info is o.a. afkomstig van:
  • Handelsregister van de KvK voor uittreksels en gedeponeerde jaarcijfers
  • Jaarverslagen van bedrijven
  • Rechtspraak.nl
  • Centraal Insolventieregister voor surseances en faillissementen
  • Marktrapporten van meer dan 400 bekende organisaties zoals banken en adviesbureaus
  • Nieuws en persberichten uit meer dan 800 diverse bronnen waaronder het FD en het Handelsregister
De kracht van onze database ligt in:
  • De combinatie van alle bedrijfsinformatie en al het zakelijke nieuws
  • De toepassingsmogelijkheden
  • De handige datafuncties
  • De beschikbaarheid (in één database of per webservice in uw systeem)

Welke organisaties staan in Company.info Online?

Bedrijven en (non-profit) organisaties. Company.info  Online bevat in totaal meer dan 2,5 miljoen bedrijfsprofielen en persoonsprofielen. Kortom, elke organisatie in Nederland staat in Company.info!

Zijn de gegevens van Nederlandse gemeenten via Company.info Online beschikbaar?

Ja, naast de bedrijfsgegevens van alle Nederlandse bedrijven en organisaties heeft Company.info Online ook de gegevens van alle Nederlandse gemeenten. Denk hierbij aan adresgegevens, jaarstukken, begrotingscijfers en nieuws. Deze data kunt u online, in uw eigen systeem of als losse datalevering ontvangen. Wanneer u zaken doet met Nederlandse gemeenten kan deze informatie zeer nuttig zijn. Vooral de financiële informatie die u snel en toegankelijk kunt inzien, bespaart u tijd en moeite.

Meer weten?

Staat uw vraag of uw gewenste antwoord er niet bij? Neem dan contact op! Wij helpen u graag verder.