Tutorials

Bekijk de video’s over data-integratie van Company.info Webservices.

Microsoft Dynamics CRM

Met de kant-en-klare gratis API's van Company.info Webservices bent u verzekerd van volledige en correcte gegevens over uw klanten en prospects. En met de deeplink naar Company.info heeft u direct een diepgaand inzicht in al uw relaties.

Internationale bedrijfscheck Salesforce

Company.info Webservices biedt de internationale bedrijfs check voor Salesforce, gebaseerd op de data van Dun & Bradstreet.  Optimaliseer snel en gemakkelijk de invoer van bedrijfsgegevens.

Bedrijfscheck Salesforce

De Bedrijfscheck is een onderdeel van de gecertificeerde business validation plugin voor Salesforce. De plugin maakt het mogelijk om bedrijfsgegevens op een eenvoudige en foutloos in te voeren.

Internationale adrescheck Salesforce

De internationale adrescheck vergemakkelijkt het invoeren van adressen uit meer dan 240 landen. Hierbij wordt rekening gehouden met de landspecifieke adresstandaarden.

Adrescheck Salesforce

De adrescheck vergemakkelijkt het invoeren van adressen in Nederland. Het invullen van postcode en huisnummer is voldoende om een adres automatisch aan te vullen met straat en plaats.

Business Lead Generator Salesforce

De Business Lead Generator is een onderdeel van de gecertificeerde business validation plugin voor Salesforce. Deze functie maakt het mogelijk om leads op een eenvoudige manier te importeren in Salesforce.