Salesforce.com

Wilt u de invoer van adres- en bedrijfsgegevens vergemakkelijken in Salesforce? Nieuwe leads importeren op basis van kenmerken van uw beste klanten? Verzekerd zijn van bedrijfsgegevens die actueel blijven? En inzicht hebben in betaalrisico’s bij nieuwe B2B-klanten? Company.info Webservices heeft een uitgebreid aanbod om succesvol zaken te doen met Salesforce.

 • Pay-per click
 • Geen implementatiekosten
 • Gratis app

Lees meer via de faq’s.

Plugin voor Salesforce

Nederlandse bedrijf check

Bedrijfsgegevens automatisch volledig en actueel

Wilt u Nederlandse bedrijfsgegevens moeiteloos invoeren, actueel houden en nieuwe leads importeren in Salesforce? Dat kan met de Nederlandse bedrijfsmodule van de plugin:

 • Nederlandse bedrijf check

  Voer bedrijfsnaam en plaats in en alle ontbrekende elementen uit het Handelsregister worden aan de database toegevoegd (o.a. KvK-nummer, adresgegevens, juridische vorm).

 • Update Service

  Houd Nederlandse bedrijfsgegevens eenvoudig actueel. Bepaal welke criteria actueel moeten blijven in Salesforce en update uw relatiegegevens automatisch als dat nodig is.

 • Business Lead Generator

  Importeer nieuwe B2B-leads op basis van kenmerken van uw beste klanten (branche, regio, aantal werknemers). Er worden alleen nieuwe leads geïmporteerd die nog niet bekend zijn binnen uw Salesforce omgeving. Wilt u wekelijks nieuwe leads importeren op basis van dezelfde kenmerken? Met deze plugin plant u dit makkelijk in.

Adres check

Adressen valideren en verrijken in Nederland en de rest van de wereld

De adresmodule van de Salesforce plugin vergemakkelijkt de invoer van adressen. Door het invoeren van een beperkt aantal sleutelgegevens, wordt een adres automatisch gecontroleerd en aangevuld

 • Verzekerd van correcte en complete adresgegevens
 • Beschikbaar voor Nederland + meer dan 200 andere landen
 • Rekening houdend met de adresstandaard van het betreffende land
 • Kant- en klare API kosteloos integreren

BTW-nummer

Automatisch BTW-nummer valideren

Verzekerd zijn van juiste BTW-nummers in uw facturen? De Company.info App valideert BTW-nummers van uw klanten automatisch.

Kredietinformatie

Automatisch inzicht in betaalrisico's

Gaat u in zee met een nieuwe klant? Zorg dat u eventuele betaalrisico’s op voorhand inzichtelijk hebt. De kredietcheck geeft o.a. aan hoe hoog het risico is rondom een onderneming en wat de gemiddelde betalingstermijn is. Deze informatie is op dit moment voor acht Europese landen beschikbaar (Nederland, Duitsland, België, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Engeland en Spanje).

Test de Salesforce plugin

Laat uw gegevens achter en integreer de Salesforce plugin direct. Daarnaast ontvangt u binnen 1 werkdag een test-account van Company.info Webservices, waarmee u de oplossingen in uw eigen Salesforce omgeving kunt testen.

 

Uw gegevens


De heerMevrouw
Akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement