RADAR CRM software

Het hele proces inzichtelijk met RADAR CRM: vanaf het eerste contactmoment tot aan het aanmaken van de opdrachten, het bewaken van de capaciteit en het factureren.

360° klantbeeld

Met de webapplicatie van RADAR kan iedere medewerker altijd en overal de gegevens van de klant bekijken en bewerken. In een tijdlijn wordt de status van de projecten en taken weergegeven. Wordt er gebeld? Dan opent RADAR direct de klantenkaart en hebben u en uw collega’s de juiste informatie. Middels Power BI en data uit RADAR verken en analyseert u in één overzicht de kwaliteit en de stand van zaken. Door de naadloze integratie met Office365 en SharePoint van Microsoft is het werken met CRM een logisch gevolg. Eenvoudig documenten, e-mails, notities en contactmomenten terugvinden en bewerken was nog nooit zo eenvoudig.

  • 360° klantbeeld
  • Gratis app
  • Pay-per click

Met de Nederlandse bedrijf check in RADAR heeft u alle tools in handen om succesvol zaken te doen:

  • Bedrijfsgegevens automatisch aangevuld met gegevens uit het Handelsregister

    Voer bedrijfsnaam en plaats in en alle ontbrekende elementen uit het Handelsregister worden aan de database toegevoegd. Denk aan het adres, de directeur, het KvK-nummer, de sector, het aantal medewerkers en de omzet. Deze gegevens blijven automatisch actueel.


 
 

Vraag de RADAR plugin aan

Laat uw gegevens achter om de RADAR plugin aan te vragen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op, zodat u deze oplossingen in uw eigen RADAR CRM kunt testen.

 

Uw gegevens


De heerMevrouw
Akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement