Mendix

Wilt u de oplossingen van Company.info Webservices snel en makkelijk implementeren in Mendix? Wilt u tijd besparen als een nieuwe webservice gewenst is in de productie-omgeving? Werk besparen tijdens de integratie, doordat zaken als fallback en de authenticatie al zijn ingeregeld? De Mendix plugin maakt dit allemaal mogelijk.

 • Snelle en eenvoudige implementatie van alle webservices
 • Fallback en authenticatie ingeregeld
 • Gratis app

Functies in de Mendix plugin

Met de plugin voor Mendix heeft u alle tools in handen om elke webservice van Company.info Webservices snel en eenvoudig te implementeren in Mendix:

 • Authenticatie en fallback automatisch ingeregeld

  Als een nieuwe webservice geïmplementeerd wordt door een Mendix developer, volstaat het invoeren van een geldige gebruikersnaam en wachtwoord in de configuratie en het aanroepen van de gewenste API. Fallback en authenticatie zijn automatisch ingeregeld. Als een webservice (tijdelijk) niet beschikbaar is, zorgt de plugin ervoor dat er automatisch een call wordt gemaakt naar een backup server.

 • Geen omkijken naar updates vanuit Webservices

  Zijn er wijzigingen op het Webservices platform, dan worden deze doorgevoerd in deze module.

 • Standaard set aangeboden webservices

  In de module zijn nu al 5 webservices out of the box te gebruiken. Dit aanbod zal in de loop van de tijd worden uitgebreid.

Als gecertificeerde Mendix partner hebben wij een plugin ontwikkeld, waarmee elke oplossing van Company.info Webservices snel en eenvoudig toegevoegd kan worden aan de Mendix-omgeving. Elke nieuwe integratie verloopt hierdoor makkelijker.

Charles Bronzwaer
Manager Operations Bizzomate

Download de Mendix plugin

Laat uw gegevens achter en download de Mendix plugin. Binnen 1 werkdag sturen wij u ook een test-account toe, waarmee u de plugin in uw eigen Mendix-omgeving kunt testen.

 

Uw gegevens


De heerMevrouw
Akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement