Grub

Grub is dé compliance app voor accountants waarbij de compliance tools van  ComplianceWise worden gecombineerd met de slimme data van Company.info.  Grub ontzorgt, geeft u en de hele organisatie zekerheid en ruimte. Met Grub heeft u direct inzicht in de correcte en actuele achtergrondinformatie over klanten, alles vastgelegd om intern te delen.

 

Met Grub blijft elke accountant snel en effectief Wwft-compliant. Klant- en opdrachtacceptatie wordt een fluitje van een cent. Gewoon door even te Grubben! Het resultaat: u houdt ruimschoots tijd over om optimaal aandacht te besteden aan  uw klanten, in plaats van aan administratieve verplichtingen.

  • Alle relevante risico’s direct inzichtelijk
  • Inzicht in wijzigingen binnen de cliëntportefeuille
  • Gebruiksvriendelijk

Functies in Grub

Nederlandse bedrijf check

Bedrijfsgegevens automatisch volledig en actueel

Met Grub heeft u inzicht in kwalitatieve, actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws over al uw klanten. Denk aan het adres, de directeur, het KvK-nummer, de sector, het aantal medewerkers en de omzet. Deze gegevens blijven automatisch actueel.

UBO informatie

Eenvoudig inzicht in de UBO van uw prospect of zakenrelatie

Met Grub achterhaalt en onderzoekt u eenvoudig de UBO van uw prospect of zakenrelatie. Op basis van een historisch of real-time uittreksel uit het Handelsregister wordt de hele concernstructuur van een bedrijf in kaart gebracht. Als de concernstructuur inzichtelijk is, weet u meteen wie de UBO is. Van de UBO zijn de belangrijkste kenmerken direct inzichtelijk. Bijvoorbeeld zakelijk adres, (historische) functies en netwerk.

PEP check

Direct inzicht of de UBO op PEP- en sanctielijsten, en in media voorkomt

Wilt u weten of u zaken mag doen met uw zakenrelatie? Met Grub checkt u direct of uw klant bekend staat als Politically Exposed Person (PEP) of voorkomt op sanctielijsten.

Download en test Grub

Laat uw gegevens achter en test gratis de Grub App. U ontvangt binnen 1 werkdag een test-account.

 

Uw gegevens


De heerMevrouw
Akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement