PerfectView CRM plugin.

Altijd op de hoogte zijn van wat er speelt bij je relaties? De meest volledige en actuele bedrijfsgegevens in je eigen CRM-systeem? Door de koppeling tussen Company.info en PerfectView CRM heb je altijd een volledig en actueel beeld van je relaties.

Company.info koppeling vanuit PerfectView CRM

Sinds 2018 is Company.info datapartner van PerfectView CRM. Hierdoor kun je als gebruiker van PerfectView gemakkelijk direct toegang krijgen tot de meest volledige en actuele bedrijfsinformatie. Het aanmaken van nieuwe relaties verloopt foutloos, doordat bedrijfsgegevens direct worden toegevoegd aan de klantkaart in PerfectView. Deze gegevens blijven bovendien actueel, doordat PerfectView mutaties in het Handelsregister periodiek doorvoert.

Met de koppeling naar het online portal van Company.info schakel je direct vanuit PerfectView CRM naar het uitgebreide bedrijfsprofiel van jouw relatie. Hierin staat relevante informatie zoals zakelijk nieuws, organisatiestructuur, financiële kerncijfers, KvK-documenten en managementinformatie. Ook kun je relaties toevoegen aan jouw volglijst, zodat jij altijd weet wat er speelt. Hiermee kun je nog beter inspelen op klantbehoeften en ga jij goed voorbereid op gesprek.

Ga goed voorbereid op gesprek

  • Verbeter research, marketing en sales

  • Vermijd risico’s, spot tijdig kansen

Vraag PerfectView plugin aan

Vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om uit te leggen hoe je gebruik kunt maken van de PerfectView CRM Plugin.

Jouw gegevens.