Risicomanagement

Bent u veel tijd kwijt aan het achterhalen van de UBO van een onderneming? Maakt u veel kosten bij het opvragen en raadplegen van jaarrekeningen of faillissementsdata, bijvoorbeeld om de DMU of curator te achterhalen? Kortom, is het inschatten en in kaart brengen van de risico’s van een onderneming een tijdrovende, kostbare maar belangrijke taak van u?

Met één klik risicomanagement perfectioneren

Met de betrouwbare, complete en actuele bedrijfsinformatie, aandeelhoudersinformatie en het laatste zakelijke nieuws van Company.info perfectioneert u snel en accuraat uw risicomanagement en voorkomt u belangenverstrengeling. U bespaart tijd én kosten bij het in kaart brengen van kansen en risico’s van bedrijven en sectoren.

Features voor risicomanagement

Hoe helpt Company.info uw risicomanagement te perfectioneren?

 • Financiële bedrijfsprestatie

  Krijg direct inzicht in de financiële gezondheid en kredietwaardigheid van uw relaties en check snel en eenvoudig of ze voorkomen in recente gerechtelijke uitspraken of in het – dagelijks ververste – overzicht van faillissementen, surseances en schuldsaneringen uit het Centraal Insolventie Register. Meer over financiële prestatie.

 • Aandeelhoudersinformatie

  Bespaar tijd met het inzichtelijk maken van de concernrelaties, bestuurders, (enig) aandeelhouders en overige belangen van het bedrijf. Meer over aandeelhoudersinformatie.

 • Jaarrekening

  Analyseer de standaardjaarrekeningen gedeponeerd bij het Handelsregister en vergelijk deze over meerdere jaren om trends en ontwikkelingen in kaart te brengen. Meer over jaarrekeningen.

 • Bedrijfsnieuws

  Schat ontwikkelingen in een sector of bij een onderneming op waarde. Volg al het bedrijfs- en sectornieuws, geselecteerd uit meer dan 800 bronnen waaronder het FD en de KvK, op de voet. En spot direct bedrijfsrisico’s én verkoopkansen. Meer over bedrijfsnieuws.

Voor wie?

Signaleer bedrijfsrisico’s op tijd en pas uw klantbenadering daar op aan.

 • Credit management

  Verklein kredietrisico’s en optimaliseer uw debiteurensaldi door te weten wat er precies speelt bij klanten.

 • Incasso

  Verbeter uw research en voorkom herstelfouten achteraf door direct het juiste debiteurenadres te achterhalen. Altijd actueel want dit adres is afkomstig uit het Handelsregister.

 • Inkoop

  Weet met wie u zaken doet door de UBO snel te achterhalen. En voorkom belangenverstrengelingen en kredieten bij risicovolle ondernemingen.

Hoe Company.info u helpt bij risicomanagement

Wilt u ook het risicomanagement van uw organisatie perfectioneren? Dat kan met Company.info op de manier zoals u wenst: online, direct in uw systeem of als losse datalevering.

1074

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt onder andere gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Schipper
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC