KvK besparing

Heeft u regelmatig KvK-documenten nodig, zoals originele KvK-uittreksels, jaarrekeningen, statuten of deponeringen van Nederlandse bedrijven? Kost het u veel tijd om deze documenten te downloaden, raadplegen en op te slaan? Of kruisen uw KvK-bestellingen die van uw collega’s waardoor documenten meerdere keren door uw organisatie worden aangekocht?

Met één klik tijd besparen met directe toegang tot KvK

Met de directe toegang tot de miljoenen beschikbare en originele KvK documenten in Company.info Online bespaart u veel tijd. U kunt namelijk in Company.info Online KvK-documenten downloaden, raadplegen en opslaan. Alle KvK-documenten zijn door onszelf én onze gebruikers aangekocht in Company.info Online. Is het KvK-document van uw keuze niet aanwezig of niet meer actueel, dan kunt u het document direct in Company.info Online downloaden vanuit het Handelsregister. Dit document wordt dan weer beschikbaar gesteld aan onze andere gebruikers. Met dit datacollectief heeft u uw KvK-documenten altijd snel beschikbaar én bij de hand.

Features voor KvK besparing

Hoe helpt Company.info u tijd te besparen op KvK-documenten?

 • KvK-uittreksel

  Raadpleeg de aanwezige KvK-uittreksels in Company.info Online met daarin onder andere informatie over de rechtsvorm, datum van oprichting, SBI code, bestuurders- en aandeelhoudersinformatie. Meer over KvK-uittreksel.

 • Jaarrekening

  Met de jaarrekeningen in Company.info Online volgt u de financiële ontwikkelingen van elk bedrijf op de voet en kunt u financiële risico’s goed inschatten. Ook bespaart u tijd en kosten op het aanvragen en doorzoeken van jaarverslagen. Meer over jaarrekening.

 • Handelsregister

  Via de website van het KvK Handelsregister kunt u natuurlijk eenmalig betaald een uittreksel of een jaarrekening opvragen. Maar in Company.info Online kunt u dit uittreksel niet alleen downloaden, maar bijvoorbeeld ook opslaan en delen met uw collega’s. Onze directe koppeling met het KvK Handelsregister staat open voor u en al onze klanten. Meer over Handelsregister.

 • KvK-nummer zoeken

  In Company.info Online zoekt u eenvoudig op KvK-nummer naar het bijbehorende bedrijf. Of andersom, als u wel de bedrijfsnaam weet maar niet het bijbehorende KvK-nummer. Meer over KvK-nummer zoeken.

Voor wie?

De KvK besparing is vooral fors voor bedrijven en afdelingen die regelmatig actuele en originele KvK documenten moeten kopen ten behoeve van hun eigen bedrijfsvoering.

 • Back office

  Bespaar tijd bij het doen van wettelijk verplicht klantonderzoek door de beschikbare KvK-documenten in Company.info Online.

 • Inkoop

  Maak gebruik van de vele beschikbare KvK-documenten, koop KvK-documenten slim in en werk kostenefficiënt doordat uw collega’s van andere filialen of afdelingen de door u aangekochte documenten direct na inloggen kunnen raadplegen.

 • Zakelijke professional

  Bespaar tijd en kosten op het aankopen, gebruiken en opslaan van KvK-documenten ten behoeve van het uitoefenen van uw werk.

Hoe Company.info u helpt bij KvK besparingen

Wilt u ook flink tijd besparen op het downloaden, raadplegen en opslaan van KvK-documenten?

1074

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt onder andere gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Schipper
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC