Data-integratie

Bent u veel tijd kwijt met het checken van diverse bronnen om een totaalbeeld van een relatie of markt te krijgen? Merkt u regelmatig dat relatiegegevens incompleet of verouderd zijn, of zelfs dubbel in uw CRM, ERP of ander systeem staan? Laat uw data automatisch valideren, verrijken en actualiseren in uw systemen via een handige plugin of API.

 

Uw data automatisch verrijkt in uw CRM, ERP of ander systeem

Met de complete, betrouwbare en actuele bedrijfsinformatie van Company.info krijgt u direct een totaalbeeld van een zakenrelatie of markt. Met behulp van handige plugins en API’s kunt u deze data automatisch aan uw bedrijfsprocessen toevoegen. Deze data wordt direct op de juiste plek in uw CRM, ERP of elk ander systeem geïntegreerd, en verrijkt uw huidige informatie. Door deze data validatie en verrijking beschikt u altijd over de meest actuele informatie in het hart van uw organisatie.

Features voor data-integratie

Hoe helpt Company.info bij het integreren en verrijken van data in uw software?

 • Bedrijfsgegevens toevoegen

  Vereenvoudig de invoer van bedrijfsgegevens wereldwijd in uw systeem. Verrijk uw relatiegegevens en houd deze automatisch actueel. Genereer direct nieuwe leads direct in uw systeem op basis van zelf ingegeven bedrijfskenmerken. Meer over bedrijfsgegevens toevoegen.

   

  Voor veelgebruikte applicaties zoals Salesforce.com, Exact en Microsoft Dynamics CRM bieden wij ook kant-en-klare plugins.

 • Adresgegevens

  Een adres snel en correct invullen in een online formulier of in uw CRM systeem? De adresdiensten van Company.info Webservices helpen u hierbij voor elk adres ter wereld. Ook voor het bepalen van reisafstanden en de XY of Lat Long coördinaten. Meer over adresgegevens.

 • Kredietinformatie

  Voorkom betaalrisico’s en check de betalingsmoraal van uw zakenrelaties. Of deze nu bedrijven of consumenten zijn. Binnen 1 seconde weet u óf en zo ja welke risico’s van toepassing zijn. Meer over kredietinformatie.

 • Vastgoedinformatie

  Notarissen, makelaars, advocaten en taxateurs maken dagelijks documenten op waar informatie van het Kadaster en NBWO voor nodig is. Company.info Webservices maakt informatie (zoals de waarde, rechten perceel, info over buurt objecten) van een vastgoedobject direct toegankelijk in uw dossiers, bestanden en software. Meer over vastgoedinformatie.

 • Voertuiginformatie

  Binnen 1 seconde inzicht in alle specificaties van een voertuig in uw software: prijs, BTW, BPM, gewichten, energielabel, APK-datum, historie van type bezitter(s) en verder alle (af-fabriek) accessoires. Dit maakt nieuwe manieren van werken mogelijk en optimaliseert bestaande bedrijfsprocessen qua snelheid en kwaliteit. Meer over voertuiginformatie.

Voor wie?

Informatie is de basis waarop vele bedrijfskeuzes gebaseerd zijn. Daarom is het een essentieel onderdeel in veel bedrijfsprocessen. De moderne professional kan en wil niet meer zonder actuele, diepgaande en accurate data. En moet blind kunnen vertrouwen op de data in zijn systeem, software en dossiers.

 

 • Zakelijke professional

  Vereenvoudig het gebruik van al uw systemen en verrijk uw klantbeeld met zoveel mogelijk relevante en juiste klantdata.

 • Ondernemer

  Laat data voor u werken. Met minder mankracht een volledig klantbeeld en zicht op kansen en risico’s? Het is mogelijk met data-integraties.

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Hoe Company.info u helpt bij data-integraties

Wilt u ook data integreren in uw systemen? Dat kan met Company.info Webservices. Interesse? Vul dan het formulier hieronder in. Of wilt u alvast een kijkje nemen in Company.info Online om te ontdekken welke bedrijfsinformatie interessant is om te integreren in uw systemen? Probeer Company.info dan één week gratis uit.

 

Uw gegevens


Akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement

Company.info wordt onder andere gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Schipper
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC